Zooplus Beoordelingen & Ervaringen

Alles voor dieren en dierenverzorging vind je bij Zooplus. Met meer dan 5.000 merkproducten is er voor vrijwel elk huisdier het geknipte verzorgingspakket binnen Zooplus. Nood aan kattenvoer, aangepaste voeding voor een allergische hond, een nieuwe filter voor in het aquarium, volières of paardenaccessoires? Zooplus helpt je graag verder.

Je doorheen het immense aanbod van verzorgingsproducten wurmen kan via de categorieën links op de website. Maak je keuze op basis van de diersoort waarvoor je producten zoekt, en verfijn vervolgens je keuze via één van de subcategorieën.

Handig is dat Zooplus zelf een overzicht geeft van de best gewaardeerde en meest verkochte producten. Via Zooplus bestel je ook eenvoudig grotere varianten en aanverwante producten. ‘Klanten die dit product gekocht hebben, kochten ook’ geeft bijvoorbeeld aan wat soortgelijke shoppers gekocht hebben.

Gebruik je steeds hetzelfde merk of hetzelfde type qua product? Zoek dan gericht via de zoekbalk bovenaan de website. Zooplus verzamelde ook een resem producten einde reeks. Einde reeks betekent voor jou als consument extra korting. Ontdek het zelf via de pagina ‘Uitloopmodellen’.

Nieuw binnen Zooplus? Meld je dan aan voor de Zooplus nieuwsbrief. Als nieuw lid ontvang je standaard 5% korting op je eerstvolgende aankoop. Shoppen via de Zooplus webshop heeft tal van voordelen: zo spaar je automatisch punten per aankoop op je Zooplus-klantenkaart, betaal je bij bestellingen boven de 25 euro nooit verzendingskosten, heb je keuze uit een waaier aan veilige betalingsmethoden (Visa, Mastercard, American Express, Paypal, iDeal of Afterpay), worden producten steeds binnen de 24u verzonden en is er geen registratie verplicht. Je favoriete huisdier verwennen? Breng dan eens een bezoekje aan Zooplus.


2 Zooplus Reviews

  • Zooplus ervaring van Philip

    Zooplus.nl en bitibanl zijn eigenlijk samen werkende bedrijven ,en zolang je enkel besteld en betaald is er meestal geen probleem ,maar de service is nihil.0,00 ook als er garantie aan te pas komt mag je het vergeten.je wordt afgeblokt en door een bullebak afgesnauwd .als je via mail de klantendienst wil bereiken dan kom je opnieuw bij deze onbeleefde heer terecht en dan krijg je als enig antwoord,,dit ticket met nr… Is gesloten.en wat je ook doet en vraagt je krijgt geen antwoord en al zeker je geld niet terug en service is hun totaal vreemd.e mag enkel betalen en zwijgen ook al krijg je een kapot of compleet verkeerd product!!! Je kan geen kant op.ik ben heel wat geld kwijt door twee kapotte Drinkfonteinen en mijn bestelling waarvan ze alles verkeerd verstuurd en.ook hun dozen lekken als een zeef iedereen kan er met zijn arm in van opzij en de speeltjes en andere kleine items zijn dan ook meestal verdwenen bij aankomst.

  • Zooplus ervaring van Eva

    Mijn kat is net bij de dierenarts geweest en volgens haar moet ik nu speciale voeding beginnen kopen. De dierenarts verkoop dat ook, maar die prijs vond ik best wel duur! Bij Zooplus vond ik net hetzelfde product aan ongeveer de helft van de prijs! Misschien maar best niet aan de dierendokter vertellen :)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =