Zalando Beoordelingen & Ervaringen

Iedereen heeft vast al eens van de populaire reclameboodschappen van Zalando gehoord. Zalando is een van oorsprong Duitse webshop die inmiddels ook zijn pijlen op het Nederlandse en Belgische publiek heeft gericht. Via Zalando vind je het grootste online aanbod van merkkleding en merkschoenen. Geïnteresseerde shoppers kunnen binnen Zalando hun keuze maken binnen de categorieën Kleding, Schoenen, Tassen & accessoires, Sport, Luxe, Wonen, Merken en Outlet %. Zowel dames, heren als kids vinden zeker iets naar hun zin binnen Zalando.

Met keuze uit meer dan 20.000 producten is er dan ook in vrijwel elke stijl en look iets beschikbaars binnen de webshop. Het totaalaanbod van producten verfijnen kan steeds per kleur, maat, prijs, merk en collectie. Handig is dat bij elk specifiek product een korte productomschrijving, verschillende duidelijke foto’s, beoordelingen door andere klanten en het ruilrecht vermeld staat. Voor bepaalde artikels geeft Zalando meer dan de 14 dagen standaard ruilrecht. Even elk specifiek product controleren is dus de boodschap. Wil je naast jezelf, ook je interieur van een nieuw kleedje voorzien? Doe dan inspiratie op via de uitgebreide collectie van bed & badtextiel, de complete woon- & slaapkamers of de woonideeën. Wacht je altijd op de soldenperiode voor grote kortingen? Via Zalando is dat wachten voorbij. Het hele jaar door vallen er binnen de Outletpagina koopjes te doen. Kortingen tot wel 60, 70 of meer % op nieuwe artikels? Het kan enkel binnen Zalando. In tegenstelling tot andere webshops betaal je binnen Zalando nooit verzendingskosten. Op die manier bespaar je een leuk bedrag uit, waardoor je meer voor hetzelfde geld kan shoppen.


6 Zalando Reviews

 • Zalando ervaring van carina

  Ik stuurde een partner artikel terug bij Zalando met de post.Na een maand nog terugbetaling.Ik dien een klacht in.Nu beweerd Zalando als dat ik een lege schoendoos zou terug gestuurd hebben.Dat die partner bedrijf dat beweerd.Nou breekt mijn klomp ! Ik ben nooit oneerlijk! Trouwens mijn man is getuige dat ik de schoenen er in stopte.Dat doet toch ook niemand een lege doos terug sturen ? Ik kan niets bewijzen.Heb benkel het bewijs van zending vd post.Eens een artikel afgeleverd bij de post is het uit mijn handen.eender wie komt met zijn handen aan mijn pakket.Ik ben ook zeker dat er een verzekering is voor zulke dingen.Ik koop nooit meer bij Zalando ! Het tretourneren is erg gevaarlijk ! Je ziet je geld niet meer terug !in mijn geval hier !

 • Zalando ervaring van Jo

  De terugkoopdienst van Zalando beoordeelt artikelen zonder ze te zien en prijst ze ver onder de waarde. Schoenen van 170€, nooit gedragen, werden teruggenomen voor 25€. geen verweer mogelijk. Ze weigeren te onderhandelen met de klant of om het even welke consumentenorganisatie. Dat zijn maffia praktijken. Nooit meer Zalando!

 • Zalando ervaring van André De Kerpel

  Geen terugbetaling voor Niet-geleverd artikel.

  Op 23/11/2022 plaatste ik een bestelling voor 2 artikelen (Bestelnr. 11001090985702). Op 25/11/2022 email van Zalando – bevestiging leveringsdatum: tussen 28//11 en 01/12. Ik ontvang echter maar 1 van de 2 artikelen en meld dit op 02/12/2022. Waarop Zalando mij vraagt om nog wat te wachten. Op 03/12/2022 crediteert Zalando mij het verkeerde (=wel ontvangen artikel). Ik meld dit onmiddellijk: deze creditering wordt terug betaald maar ik ontvang geen creditering voor het niet ontvangen artikel. Zalando vraagt mij nog te wachten tot 6/12/202 en stuurt mij een kortingsbon van 20 % – 3 maanden geldig.
  Op 07/12/2022: ik stuur email naar Zalando, nog steeds niets ontvangen en ook geen terugbetaling. Zalando’s antwoord: we zoeken meer informatie.
  14/12/2022: email van Zalando: pakket is verloren gegaan – creditering binnen 5 werkdagen.
  23/122022: Gebeld naar Zalando: ik moet nog wat geduld oefenen voor terugbetaling
  03/01/2022: email van Zalando: retourzending ontvangen (heb niets terug gestuurd)
  11/01/2023 Gebeld naar Zalando: terugbetaling “zou” gebeurd zijn – Zalando raad aan om nog 2 weken te wachten
  26/01/2023 Gebeld naar Zalando: terugbetaling IS gebeurd, maar ik heb niets ontvangen Ik beslis om chargeback procedure Mastercard te starten.

 • Zalando ervaring van Roos

  Artikelen al een maand geleden terug gestuurd. Netjes verpakt met verzendbevestiging maar nog steeds geen geld terug of update van zalando! Nu zijn ze natuurlijk altijd onbereikbaar.. verschrikkelijk! Wat een gedoe. Na veel bellen ook telefonisch niet geholpen.

 • Zalando ervaring van Johan

  Fijne site, heeft alles en goed geprijsd, aanraader

 • Zalando ervaring van Lize Vd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =