Yves Rocher Beoordelingen & Ervaringen

Yves Rocher is al jarenlang een gevestigde naam binnen de wereld van cosmetica en verzorgingsproducten. Of het nu gaat om gezichtsverzorging, make-up, parfums, lichaam & gezondheid, haarverzorging, verzorgingsproducten specifiek voor heren, voeding & welzijn of cadeau-ideeën, via Yves Rocher zit je steeds goed. Iedere maand heeft Yves Rocher één welbepaald eigen product in de aanbieding.

Gedurende die maand kan je het artikel extra voordelig aankopen en zo tot wel 80% besparen! Eén van de troeven van Yves Rocher is zijn veelzijdigheid. Yves Rocher richt zich niet specifiek op consumenten met een vettige, droge of gecombineerde huid, maar verdeelt producten voor alle verschillende categorieën. Via Yves Rocher hoef je dus nooit te vrezen voor neveneffecten of andere ongemakken. Het totaalaanbod van producten binnen één welbepaalde categorie kunnen steeds verfijnd worden per huidtype, leeftijd of specifieke verzorging.

Op zoek naar leuke Yves Rocher kortingen en voordelen? Bekijk dan zeker eens alle promoties binnen ‘Aanbiedingen’. Yves Rocher bewijst je dat cosmetica en verzorging niet duur hoeft te zijn. Winkelen via de online winkel van Yves Rocher heeft zo zijn voordelen.

Zo ontvang je steeds een gratis geschenk bij je bestelling, kan je veilig online betalen, wordt bestellingen binnen de 48u aan huis afgeleverd, krijg je een extra tweede cadeau bij bestellingen boven de 25 euro en kan je gedurende 14 dagen aangekochte producten eenvoudig weer retouren. Als absoluut neusje van de zalm ontvang je 3 euro korting na je inschrijving op de Yves Rocher nieuwsbrief. Lekker ruiken en er verzorgd uitzien doe je via Yves Rocher.


6 Yves Rocher Reviews

 • Yves Rocher ervaring van maria

  ik vond yvers rocher altijd een fijn merk, maar nu verkopen ze in China. daar worden alle dierproeven die in Europa gelukkig verboden zijn, stuk voor stuk over. iemand zei ooit dat oprichter Yves Rocher, zelf anti dierproeven, zich in zijn graf zou omdraaien… maar al te waar. ik shop voortaan elders. dierproefvrij. bijvoorbeeld zijn dat de voordelige eigen merken van Kruidvat en Etos, net de volkomen biologische lijn van Kruidvat ontdekt. fijn alternatief!

 • Yves Rocher ervaring van elly

  de stappen teller werkt niet goed, loop ik 45 meter geeft dat ding wel 1 km aan, jammer!

 • Yves Rocher ervaring van Laslo

  Alvorens mij een duurdere te kopen was dit een goed alternatief geweest, jammer dat de teller niet deftig werkt. Amper 1700 stappen en heb net 10km gaan wandelen

 • Yves Rocher ervaring van Philipsen

  Die stappenteller is echt een waardeloos ding je loopt vanuit de woonkamer een keer heen en terug naar de keuken en je hebt al een paar honderd stappen op de teller staan en 200 meter afgelegd, heb het ding vele malen ingesteld maar het werkt niet goed alleen het uurwerk klopt. Voor dit apparaatje geef ik een dikke 0 en het is niet de moeite om op te sturen. weg ermee de vuilnisbak in maar even nog het batterijtje eruit halen.

 • Yves Rocher ervaring van Vanbrabant Colette

  de gratis stappenteller werkt niet en als hij het doet dan werkt hij totaal niet juist.
  ik heb de instellingen wel 5 maal opnieuw ingesteld doch hij slaat tilt en geeft 1000 en meer stappen aan als hij al werkt wanneer er in werkelijkheid slechts een paar honderd gezet zijn. hoe kunt u mij helpen ? Een ontevreden klant, Colette

 • Yves Rocher ervaring van Erwin

  Net een pakketje online gekocht voor mijn vriendin haar verjaardag. Wist eerlijk gezegd niet goed wat kopen, maar dankzij de handige beschrijvingen bij de producten had ik toch al snel wat bij elkaar! Ik vond het ook eerlijk gezegd allemaal niet erg duur. Handig als je snel op zoek bent naar een pakje voor je lief of je moeder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =

Yves Rocher
3.3 (65%) 4 Ervaringen