Yoox Beoordelingen & Ervaringen

Yoox biedt een ruim assortiment van verschillende bekende Italiaanse en internationale ontwerpers te koop aan. Misschien een nadeel wanneer je de webshop voor de eerste maal bezoekt: alles binnen Yoox is in het Engels. Nochtans hoef je daarvoor niet onmiddellijk het kruisje van je internet explorer aan te klikken. De webshop van Yoox werd enorm gebruiksvriendelijk en overzichtelijk opgesteld.

Kleding, denim, schoenen, tassen & accessoires of juwelen shoppen? Klik dan respectievelijk de bijhorende categorie links op de website aan. Vervolgens verschijnt er onderin een overzicht van alle producten binnen die welbepaalde productcategorie. Via de verschillende selectiecriteria links op de website kan je nadien het totaalaanbod nader verfijnen per designer, categorie, model, maat, kleur, print en materiaal.

Voldoende attributen dus om het geknipte paar schoenen, het ideale kledingstuk of perfecte accessoire aan te treffen. Naast het kledingaspect, verzamelt Yoox op zijn website een overzicht van hedendaagse kunst. Buiten prints, boeken en reportages, tref je hier ook echte kunstwerken te koop aan.

Doorgaans zijn de prijzen van deze werken iets boven het gemiddelde budget van de shoppingliefhebber (1.000 à 20.000 euro per kunstwerk). Echter kan je via Yoox wel eenvoudig inspiratie opdoen voor eventuele replica’s of soortgelijke kunstwerken. Als derde aspect binnen Yoox is design aan de beurt. Met andere woorden: Yoox is een enorm veelzijdige en trendy webshop voor zowel hem, haar als kids.


4 Yoox Reviews

 • Yoox ervaring van Christophe Ryffranck

  Wij kopen meer dan eens per maand kledij bij yoox. Dit reeds meer dan 10 jaar. Nog nooit problemen gehad. Een zeer ruime keuze aan merkkledij en schoenen, tegen zeer voordelige prijzen. Zelfs in outlet stores kunnen ze niet aan deze prijzen. Nooit problemen gehad met betalingen. Door de drukte kan het wel eens zijn dat de klantenservice moeilijk bereikbaar is. Terugsturen is nooit een probleem, en geld staat ook vlug terug op uw rekening.

 • Yoox ervaring van noor

  Oplichters! Niet bestellen! Drie paar laarsjes besteld voor 423 euro. Geld is afgeschreven maar nooit een bevestiging ontvangen laat staan de schoenen. Klantenservice zegt al weken het uit te zoeken maar laten niks meer van zich horen en ik ben m’n geld kwijt.. lees veel vergelijkbare verhalen dus bestel hier alsjeblieft niet!

 • Yoox ervaring van van den berghe didiane

  Heb geen leuke ervaring betreffende een artikel die ik besteld heb bij YOOX – eerst en vooral kon ik het niet met VISA betalen alhoewel er genoeg op mijn rekening stond gecrediteerd (ben al zo lang klant van YOOX) en ik VERPLICHT was om het aan UPS te betalen bij aanbieding + nog eens kosten van verzending. Ik heb mijn account geconsulteerd en zag dat het artikel mij zou bereiken via UPS.
  Ik heb 1x een aanbieding gekregen van UPS (was die dag afwezig) en kreeg daarna een mail met de mededeling dat het zal teruggestuurd worden naar YOOX.
  Gewoonweg schandalig. Er moet 3x aangeboden worden vooraleer het teruggestuurd worden volgens de algemene voorwaarden.
  Ik hoop dat YOOX dat inziet en UPS eens de voorwaarden leest vooraleer het terug te sturen naar de leverancier.

 • Yoox ervaring van Willem

  Wat was me dit! Hoe kan ik hier nou iets bestellen wanneer alles in het Engels staat? Als je verkoopt in Nederland verwacht ik ook wel info in het Nederlands! Dat lijkt me nu niet bepaald teveel gevraagd! Hier zie je mij niet meer terug! Prijzen mogen ook wel lager!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =