Weekendesk Beoordelingen & Ervaringen

Nood aan een tijdelijke time out alleen? Of zoek je een avontuurlijk/romantisch weekendje weg met je partner? Laat Weekendesk je dan assisteren in je zoektocht naar het geknipte weekendje uit. Via Weekendesk kan je kiezen uit maar liefst 1.000 verschillende weekends richting verschillende delen van Europa. Zoeken binnen het aanbod van weekends kan per bestemming of thema.

Genieten van een romantisch weekendje nabij de Eifeltoren? Of liever fietsen en rondwandelen rond de Amsterdamse grachten? Via Weekendesk kan het allemaal. Alle gevonden hotelovernachtingen op een welbepaalde locatie kunnen nadien nog verfijnd worden per totaalprijs per volwassene, aantal sterren, hotelvoorzieningen en beoordeling door andere gasten. Elk hotel vermeldt ook telkens de actuele promo’s en voordelen. Zo kan je soms genieten van een tweede overnachting gratis, gratis upgrade naar een suite-kamer of nippen van een glaasje heerlijke champagne aan 0 euro.

Kriebels om volgend weekend snel in te pakken en te vertrekken? Twijfel dan niet langer, maar verwen jezelf eens met een weekendje uit. Via de button ‘Last minutes’ krijg je een overzicht van alle nog beschikbare last minute overnachtingen. Idem kan je ook dit aanbod weer verfijnen per totaalprijs, aantal sterren, hotelvoorzieningen en beoordeling.

Wil je in de toekomst er op uit trekken en heb je nog niet echt een idee qua datum? De promo’s maken je het ietsje eenvoudiger. Via Weekendesk heb je keuze uit een waaier aan betalingsmogelijkheden: Visa, Mastercard, American Express, Dexia, ING en overschrijving. Met zijn meer dan 10 jaar passie voor reizen is Weekendesk de geknipte partner in crime voor een zorgeloos weekendje uit!


5 Weekendesk Reviews

 • Weekendesk ervaring van Lise Aerts

  Vlotte boeking aan beste prijs. Ondanks dat we zelf een foute datum doorgaven, toch laattijdig gratis kunnen annuleren. Zeer blij met deze service en meteen opnieuw geboekt via deze website!

 • Weekendesk ervaring van Maggy

  Ondanks bevestigde boeking en hotelvoucher ineens 720 euro extra gevraagd!

  De boeking was gemaakt en bevestigd met een hotelvoucher van Weekenddesk.

  Enkele dagen later meldt weekenddesk mij per mail dat er een “prijsbug” was in hun systeem en dat ik binnen de 24u 720 euro moet bijbetalen, zoniet annuleren ze de boeking.

  Dit lijkt me juridisch verre van correct. Ondanks het versturen van een voucher maakt Weekenddesk ineens wegens eigen fout de boeking veel duurder dan was aangegeven op hun site bij de boeking.

 • Weekendesk ervaring van Sarah Van Broeckhoven

  Ik heb online een kadobon gekocht bij weekendesk, welke gemaild zou worden. Helaas is er nooit een mail toegekomen (ook niet in Spam items), waardoor ik de bon niet heb kunnen gebruiken als kado. Wel had ik al betaald. Heb herhaaldelijk mails gestuurd en intussen al 3 keer gebeld. Na heel veel gedoe heb ik de melding gekregen dat ik mijn geld binnen ong 4 weken terug zal krijgen ?!

  Onvoorstelbaar slechte service.

 • Weekendesk ervaring van marc schwering

  kamer met garden view geboekt, helaas was het een kamer in de kelder van t hotel. Bed was net een plank, en de badkamer zo klein dat je niet eens recht op de wc kon gaan zitten. Weekendesk geprobeerd te bellen half uur vanuit Italië helaas na een half uur en +/- 20 Euri verder kreeg i te horen dat ik wel teruggebeld zou worden. En ik geloofde dat ook nog…….
  Beste mensen als je maar een paar vrije dagen per jaar hebt wil je niet de ellende op je nek halen van weekendesk…… voor mij nooit meer
  Doe je voordeel

  mvg

  Marc Schwerin

 • Weekendesk ervaring van caroline

  Net een weekend Eindhoven achter de rug. De beloofde “Superior” kamer was helemaal niet superior! Het ontbijt was ook geen buffet zoals gesteld door Weekendesk. En dat het Philips museum was inbegrepen voor 2 personen , was niet duidelijk (1 toegangsbewijs). Dus had ik een overbodig ticket v 9€ gekocht. Dus matige beoordeling voor Weekendesk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =