Watch4you Beoordelingen & Ervaringen

Een horloge is niet langer alleen een gebruiksvoorwerp meer. Anno 21ste eeuw is een horloge een modeartikel om je ensemble compleet te maken.

Binnen Watch4you ontdek je een waaier van horloges voor hem en haar van verschillende fabrikanten. Watch4you deelde zijn horloges in over de categorieën Silicone horloges, Aparte horloges en Accessoires. Durf je nooit een juwelier of horlogewinkel binnen te stappen door het doorgaans hoge prijskaartje? Dan helpt Watch4you je alvast deze vrees te overwinnen. Alle verschillende modelletjes van Watch4you schommelen tussen de prijsklasse van 10 en 50 euro.

Een silicone horloge in verschillende flashy kleuren heb je bijvoorbeeld al voor 12,95 euro. Binnen de specifieke productpagina ontdek je een opsomming van de afmetingen, gewicht en totaalprijs. De Aparte horloges zijn dan weer leuk om te combineren. Deze horloges werden verwerkt in een armband zodat je ze ongemerkt kan combineren.

Nood aan nieuwe batterijen of een nieuw bandje voor je Watch4you horloge? Het Accessoire-gedeelte van de website somt ze voor jou op. Op de hoogte gehouden worden van alle laatste Watch4you aanbiedingen en promoties? Schrijf je dan in voor de Watch4you nieuwsbrief.

Binnen Watch4you kan je kiezen uit Paypal of overboeking ter verwerking van je betaling. Betaalde pakketten worden vervolgens per PostNL verzonden. Nood aan een horloge dat vooral praktisch moet zijn en tegen een stootje kan? Dan kies je best voor een horloge van Watch4you.


1 Watch4you Reviews

  • Watch4you ervaring van Anneleen

    Superleuke website! Mijn vriend verzamelt horloges en hier vind ik altijd wel wat leuks voor hem. Je krijgt ook best wat korting op de winkelprijs, geen wonder dat meer en meer mensen online beginnen shoppen! De levering is ook erg snel! Alleen jammer dat de vrouwencollectie zo beperkt is 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =