VillaVino Beoordelingen & Ervaringen

Online wijn winkelen doe je veilig en snel via Villavino. Villavino is dé nieuwe online plek voor witte, rosé, rode, schuimwijnen en champagnes. Starten met zoeken binnen Villavino kan via het selectieformulier links op de website.
Maak je keuze qua soort, prijs, smaakindeling, druivensoort, land van herkomst en wijnhuis, en geniet van het smaakvolle aanbod van Villavino. Dankzij de voordelige combinatiepakketten kan je soms tot 40 à 50 euro besparen op een bestelling wijnen!

Ben je een echte fijnproever op vlak van wijnen? Of is wijn simpelweg voor jou een manier van ontspannen na een drukke dag op het werk? Je zit in alle situaties goed bij Villavino. Een overzicht van alle Villavino aanbiedingen vind je op de homepage van de webshop. Zo zijn bepaalde wijnen in de afprijzing ter introductie in het aanbod of geniet je bij andere flessen van een gratis bezorging.

Benieuwd welke wijnen bij andere klanten gesmaakt worden? De bestsellers sommen ze overzichtelijk voor jou op. Elke specifieke fles wijn wordt vergezeld van een duidelijke productinformatie, details van de streek van herkomst, druivensoort en soortgelijke wijnen.
Via Villavino hoef je zeker geen miljonair te zijn om goede wijnen te shoppen. De meeste wijnen schommelen immers in de prijsklasse 5 tot 10 euro. Een prijs die je normaal ook in de doorsnee supermarkt voor een goede fles wijn zou betalen. Villavino, de nieuwe wereld van wijn.


1 VillaVino Reviews

  • VillaVino ervaring van Maarten

    Goedkope wijn, maar erg slechte levering! Zeven flessen besteld en vier gebroken bij aankomst. Toen ik het pakket opendeed stroomde de rode wijn zo mijn vloer op! Klantendienst wil ook niet terugbetalen, volgens hen is het de schuld van de aflevering! Absoluut niet tevreden, wegblijven van die afzetters!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =