Triatlonshop Beoordelingen & Ervaringen

Een fervente sporter? Binnen Triatlonshop ontdek je alles voor de triatleet, duatleet, zwemmer, loper en fietser. De webshop van Triatlonshop oogt enorm strak en gebruiksvriendelijk. Zoeken naar welbepaalde producten kan via de navigatiebalk bovenaan de website. Kies de sport waarbinnen je artikels of accessoires zoekt, en verfijn vervolgens je keuze via de subcategorieën links op de website. Een overzicht van alle beschikbare producten en zijn prijzen verschijnt vervolgens rechts op de website.

Via de button ‘Details’ kun je nadien nagaan wat de samenstelling van het product is, wie de aanbevolen gebruiker is en wat de totaalprijs inclusief mogelijke kortingen is. Vooral de samenstelling en productkenmerken is voor een professionele sporter van belang. Je kan je immers voorstellen dat een professionele zwemmer liever een zwempak van de dunste stof en lichtste kwaliteit heeft.

Benieuwd naar het aanbod van lopende promo’s? Bekijk dan geregeld eens de homepage van Triatlonshop. Via Triatlonshop hoef je niet alleen af te gaan op de verkooppraatjes op de website. Een fysiek bezoek aan de Triatlonshop kan alle werkdagen, op zaterdag of na afspraak. Bestelde je een sportartikel? Maar is de maat niet juist? Gedurende drie dagen na aankoop kan je het ruilen voor een andere maat.

Wil je liever afzien van de koop? Dat kan tijdens de eerste 14 dagen na verkoop. Qua mogelijkheden voor betaling zit je binnen Triatlonshop meer dan goed. Klanten kunnen onder meer hun bestelling afrekenen per Visa, Mastercard, Bancontact, KBC online, ING online, Dexia online of iDeal. Liever betalen per traditionele overschrijving? Ook dat kan. Sportartikelen online? Die bestel ik via Triatlonshop.be.


0 Triatlonshop Reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =