TomTom Beoordelingen & Ervaringen

Via TomTom loop je nooit meer verloren. TomTom is een Nederlandse fabrikant van navigatiesystemen. Naast standaard wegenkaarten en navigatiesystemen voor in de wagen, biedt TomTom ook een resem producten aan voor sportlui en professionelen. Fervente sporters verliezen bijvoorbeeld via het Nike+ sporthorloge nooit meer de weg uit het oog.

Een overzicht van de laatste nieuwigheden? Die vind je steevast op de homepage van TomTom. Zo heb je meer controle over je reis via de nieuwe TomTom Go en zijn motorrijders weer ietsje veiliger op de weg dankzij de nieuwe TomTom Rider. Een overzicht van alle verschillende TomTom producten ontdek je via de button ‘Producten’. Onder meer Autonavigatie, Navigatie op maat, Informatie onderweg, Fitnessproducten en Accessoires vind je uitgebreid omschreven terug.

Elk product binnen de website wordt vergezeld van een aantal foto’s, afmetingen, belangrijkste productkenmerken en totaalprijs inclusief kortingen. Ter promotie van nieuwe artikelen of artikelen einde reeks, vallen er geregeld koopjes te doen. Benieuwd wat de huidige stand op de Belgische wegen is? Via de TomTom verkeersinformatie ontdek je via de website in realtime hoeveel ongevallen en files er momenteel zijn.

Ook voor je onderneming kan TomTom van dienst zijn. Laat je chauffeurs relaxter de baan opgaan met een TomTom apparaat. Groener en veiliger rijden, flitsboetes vermijden etc: het zijn maar enkele voordelen van TomTom voor professionals. De webshop van TomTom oogt enorm strak en eenvoudig. Geen ingewikkelde pagina’s of bestelprocessen. Bestellen en afrekenen doe je veilig en snel online.


0 TomTom Reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =