Tom Tailor Beoordelingen & Ervaringen

Casual kleding aan een faire prijs? Dat is Tom Tailor. Tom Tailor creëert ieder seizoen opnieuw stijlvolle stukken voor hem, haar en kids. Benieuwd welke nieuwigheden Tom Tailor dit seizoen voor jou in petto heeft? Bekijk dan eens de nieuwste collectie en het lookbook via de homepage van de website. Ook de look van de week en alle actuele promo’s worden op de homepage vermeld.

Op zoek naar welbepaalde kledingstukken? Maak dan bovenaan een keuze qua geslacht, en verfijn je zoekresultaten per nieuw, beste koop, laatste stuks en type kledingstuk. Handig is de inzoom-functie binnen alle producten.

Wil je graag tot in de details bekijken hoe een welbepaald kledingstuk er uit ziet? Of ben je benieuwd naar de samenstelling van het product? Tom Tailor somt binnen alle producten een aantal duidelijke foto’s, alle beschikbare maten en kleuren en productomschrijvingen op.

Zelf inspiratieloos en word je graag geholpen in het maken van je kledingkeuze? Via ‘Osez le look’ (vertaald: gebruik de look), shop je eenvoudig complete ensembles voor hem en haar.

Enige minpuntje voor de misschien Nederlandstalige bezoekers: de Belgische webshop van Tom Tailor is enkel beschikbaar in het Frans. Naast de basic Tom Tailor-lijn, verdeelt Tom Tailor binnen zijn webshop ook de ruigere ensembles van Tom Tailor Denim en het sportieve van Tom Tailor Polo Team. Qua betalingsmogelijkheden ligt Tom Tailor in de lijn van andere webshops. Betalen kan onder meer per Visa, Mastercard en Paypal.


2 Tom Tailor Reviews

  • Tom Tailor ervaring van Frederik De Lobel

    Update: op mails reageren ze daar wel zeer vlot. Kennelijk zal binnen 36 reeds het pakje opgehaald worden door GLS. (er schijnen technische storingen te zijn op de telefoonlijnen)

  • Tom Tailor ervaring van Frederik De Lobel

    Info retourneren op de site is verwarrend. Instructies in de brief vermelden een onvindbaar retourticket. Telefoonnummer 024006515 (brief) komt niemand aan de lijn en wordt verbroken. Hotline 070/66.34.78 (€0,15/min) geeft als enige mededeling dat het nummer niet in gebruik is…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =