Thomas Cook Airlines Beoordelingen & Ervaringen

Thomas Cook Airlines is een Belgische luchtvaartmaatschappij gespecialiseerd in vluchten voor verschillende touroperators. Onder andere via Pegase, Thomas Cook of Neckermann kan je al beland zijn in één van de vliegtuigen van Thomas Cook Airlines.

Nood aan een welverdiende vakantie? Of zoek je voordelige tickets voor een snelle heen- en terugvlucht? Zoek dan via de zoekbot op de homepage naar voordelige vliegtuigtickets. Geef de gewenste bestemming, reisdata, reisgezelschap en andere wensen in, en laat de zoekmachine het aanbod van actuele promo’s doorzoeken.

Niet echt één welbepaalde voorkeursbestemming, maar wil je vooral prijsbewust op vakantie gaan? Bekijk dan het actuele aanbod van promo’s via de Promozoeker. Alle afgeprijsde vluchten op één handige pagina verzameld. Ook voor een voordelig aanbod van hotels of pakketreizen (hotel + vlucht) ben je binnen Thomas Cook Airlines aan het juiste adres.

Hotels van Antwerpen tot Zanzibar, via Thomas Cook Airlines ben je zeker van een degelijk kwaliteitshotel. Zoeken naar beschikbare hotelovernachtingen kan per bestemming, reisgezelschap en reisdata. Via Thomas Cook Airlines betaal je online in alle veiligheid. Klanten hebben onder meer de keuze uit Visa, Mastercard, American Express, Belfius, KBC, Paypal en Maestro. Voordelige citytrips, vluchten, vliegvakanties of autovakanties? Begin je zoektocht via Thomas Cook Airlines.


2 Thomas Cook Airlines Reviews

  • Thomas Cook Airlines ervaring van Een misnoegde Thomas Cook klant

    Gran Canaria is een fantastisch eiland maar dankzij Thomas Cook een lange ellendige reis. Je betaalt voor een zekere service en ondersteuning tijdens je verlof maar dat is wat we niet hebben gekregen. Kan je je afvragen wat het nut is om een reis te boeken via Thomas Cook. Geen bagage, hotel niet klaar (een werf met bijhorend lawaai) en verkeerde kamer geboekt. Kan gebeuren maar wat ik voor een bedrijf als Thomas Cook schandalig vind is dat er niemand van Thomas Cook te bereiken was. De helpdesk heeft ons een week aan het lijntje gehouden met loze beloftes en geen opvolging gegeven aan onze klacht. Ze hebben het zelfs gepresteerd om op eigen initatief de klacht af te sluiten. Dat er dingen fout lopen kan maar dat de service waarvoor je deels betaald zo erbarmelijk is gaat er bij mij niet in. Was de eerste en laatste keer met Thomas Cook. Wij gaan 3 tot 4 keer per jaar privé op reis, rezien heel veel voor ons werk maar dit sloeg alles. Beste van alles was dat de alle andere reisorganisaties deze reis ook 50% goedkoper aan hadden geboden aan hun klanten. Ze hebben niet eens het lef gehad om ons persoonlijk te contacteren. Nooit meer met Thomas Cook.

  • Thomas Cook Airlines ervaring van Mikail

    Erg makkelijk om vluchten te vinden en te boeken! Volgend jaar ga ik op trektocht door Zuid-Amerika en voor de meeste vluchten kon ik via Thomas Cook snel en redelijk goedkoop al een zitje boeken! Via de helpdesk kwam ik ook aan het nummer van een aantal luchtvaartmaatschappijen in Argentinië en Chili voor binnenlandse vluchten! Erg behulpzame medewerkers! Gewoon doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =