Terapy Beoordelingen & Ervaringen

Al positieve commentaar gehoord over de zitzakken van Terapy? Terapy zitzakken zijn dan ook niet zomaar gewone zitzakken.

De stevige zitzakken van Terapy zijn speciaal gemaakt van zacht en rekbaar katoen, zodat ze zich perfect aanpassen aan het lichaam dat in de zak plaats neemt. Naast een optimaal gebruikscomfort, zijn alle Terapy zakken vervaardigd in een speels en strak design. Wanneer je een zitzak koopt via de webshop van Terapy, dan weet je dus zeker wat voor pareltje je in huis krijgt.

Voor mensen die het graag ruim en breed laten hangen is er de Maxi-Terapy, een zitzak in de vorm van een zachte cocon. De Mini-Terapy is dan weer ideaal voor kleine ruimtes of gezinnen met kinderen in huis. De zitzak neemt weinig ruimte in en ondersteunt de nek en schouders optimaal. Andere beschikbare zitzakken van Terapy zijn de U-Terapy, de Tube-Terapy en allerlei accessoires. Zo kan je via de webshop van Terapy ook navulkorrels of nieuwe hoezen bestellen. Met andere woorden: een tweede Terapy zitzak in huis voor een mini-prijs.

De zitzakken van Terapy zijn perfect voor mensen met rug- of nekklachten. Via de button ‘Testimonials’ ontdek je reviews en feedback van andere Terapy  klanten. In totaal lieten al meer dan 100 personen een positieve feedback achter op de website.

Terapy accepteert qua betalingsmogelijkheden iDeal, Paypal, ING, Fortis, ABN Amro en Paypal naast de klassieke creditkaarten. Afhankelijk van het gekozen model, variëren de kosten qua bezorging tussen de 6,50 en 25 euro voor leveringen in België. Terapy stelde ook zelf een handleiding op met aanbevolen gebruik en wasvoorschriften. Wil je genieten van trendy zitzakken in meer dan 15 kleuren, die bovendien ook nog eens super comfortabel zijn? Dan kies je voor zitzakken van Terapy.


0 Terapy Reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =