Telenet Beoordelingen & Ervaringen

Telenet is één van de grotere Belgische spelers op vlak van digitale televisie, internet en mobiele telefonie. Naast de verschillende oplossingen voor in huis, is Telenet ook een betrouwbare partner als zelfstandige of KMO.

Tip: Op zoek naar de beste Telenet promoties? Kijk op deze site voor alle Telenet promoties en meer acties.

Benieuwd welke voordelige pakketten Telenet in de aanbieding heeft? Op de homepage ontdek je een actueel aanbod van alle kortingen en promoties. Zo lanceert Telenet jaarlijks tegen de start van het Belgische voetbalseizoen een actie ter promotie van haar voetbalkanaal. Daarnaast ontvang je ook kortingen voor shakes/pakketten (ook wel Whoppa genoemd). De combinatie internet ,digitale televisie en vaste telefonie wordt zo nog voordeliger.

Heb je liever alles afzonderlijk? Geen probleem. Via de button ‘Alles apart’ ontdek je alle verschillende producten op vlak van internet, digitale televisie, mobiele telefonie, sport & film, mobiel internet en GSM-abonnement. Vooral de GSM-abonnementen van Telenet worden gesmaakt door consumenten. Via Telenet kies je immers voor een duidelijk tariefplan met of zonder gsm, één tarief voor piek- of daluren naar alle vaste en mobiele toestellen en geen opzegtermijn of –vergoeding. Ontdek het zelf via ‘GSM-abonnementen’. Via de website van Telenet contacteer je de klantenservice in enkele kliks.

Ga je verhuizen naar een andere stad, heb je problemen met je vaste of mobiele abonnement of wil je een overstap maken naar Telenet? Klik het probleem aan waarin je verkeert, en Telenet gidst je eenvoudig doorheen de hulpservice. Niets gevonden dat het probleem verhielp? Neem dan contact op met de klantenservice per mail, telefoon of fysieke afspraak. Ook voor kleine zelfstandigen & KMO’s, overheden & grote bedrijven en carriers is Telenet een uitgelezen partner. Vlekkeloze aftersale, prima dienstverlening en topkwaliteit, het zijn maar enkele woorden die de website van Telenet sieren.


9 Telenet Reviews

 • Telenet ervaring van alain

  Het nieuwe normaal bij Telenet.
  Ik had een probleem met mijn telenet waar ik van 180Mb naar 10Mb gingen en dit ging zomaar door. Ik had Telenet hiervan om de hoogte gebracht en ze zonden iemand om het na te kijken, toen viel ik van de eene verbazing in de andere!
  De man kwam langs en wist mij te vertellen dat er in het verleden melding was gemaakt van een mogelijks probleem met de buitenkabel dus dat hij weinig kon doen en vertrok zonder verder iets te doen, bij mijn recente aanrekening werd dit bezoek gefactureerd en via mij domiciliëring van de rekening gehaald dus ze halen gewoon van uw rekening waar ze zin in hebben of je moet iedere keer uw factuur nakijken en protesteren wat zinloos is want ze hebben de sleutel in handen, betaal je niet sluiten ze uw diensten af. Spijtig genoeg was dit niet het einde, toen ik begon over de kabel die er ondertussen 25 ligt bleek dat Telenet zijn politiek had veranderd en dat de kosten voor de kabel ten mijne laste waren gezien ik door hun veranderingen eigenaar ben van de kabel en dus ook voor de kosten. 25 jaar dan zou er inderdaad wel eens een probleem met de kabel kunnen zijn we kunnen die vervangingen, kostprijs tussen de 300 en 600 euro!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Telenet heeft dus alles afgestoten en daardoor draaien wij als klanten op voor de kosten, wel handig om eens alles bijna aan vernieuwing toe is om het af te stoten en het eigendom van de klant te maken. Ze beweren anders maar in de realiteit zal u merken dat u voor bijna alle interventies ook zal moeten betalen wat mij ook werd bevestigd door een vriend van mij waarvan zijn broer bij Telenet werkt.
  LET OP met Telenet en laat niks doen zonder de garantie op papier wie de kosten zal dragen wat ze u niet zullen geven, het zijn gewoon geldwolven geworden die als maar duurder worden voor dezelfde of mindere kwaliteit. Ik denk dat de concurrentie zich in de handen wrijft

 • Telenet ervaring van Kemberley

  Ik las zojuist weer klachten van telenet. Dit deed me denken aan mijn laatstd telefoon met telenet. Ik belde met hen vanwege een aanslepend probleem. De telenet-medewerker was zeer onvriendelijk. Nu wil ik toch even mijn verhaal/klacht kwijt over telenet.
  Mijn ouders sukkelen al van dag 1 met heel wat problemen. Soms lijkt het weer even beter te zijn maar ondertussen al meer dan een jaar gigantische problemen.
  Als je dan belt me telenet voor de 10 000ste keer zeggen ze: madam hier in ons systeem staat dat alles zeer goed inorde is.
  Ik vertelde de man: aah is da zo? Wij hebben geen wifi, digicorder heeft rode driehoek en werkt ook weer nie. Als het dan werkt blijft het beeld 10 keer hangen en is de wifi extreem traag, … (Mijn ouders hebben het duurste pakket).
  Zegt meneer: ik zal een technieker sturen voor de zoveelste keer. Als mijn ouders ze savonds willen laten komen moeten ze betalen voor het probleem van Telenet en anders moeten ze verlof pakken. Hiermee is al weer het bewijs (ja zelfs bij de telecom): een arme maken ze armer, een rijke maken ze rijker. Ge kunt beter de dag van vandaag werkloos zijn dan een harde werker.
  Als de technieker er dan is dan ist; ik mag niet op een trap staan, ik mag dat niet losdraaien, ik mag niet…. gevolg: je betaald maar er is niets gedaan.
  Mijn ouders hebben een huis van een scheet groot en 2 meter van de modem werkt die wifi niet meer het is 2021, de dag van vandaag heeft alles wifi nodig.
  Telenet doet er niets aan, als je niet betaald dan zen ze er snel bij.
  Mijn verhaal zal worden verder gezet, en als het ooit op een goede manier word opgelost dan zal ik dit ook melden.
  Bij deze ben ik benieuwd?

 • Telenet ervaring van Peter

  Weg na 20 jaar teveel betaald, toen ik belde om abonnement op te zeggen deden ze niet eens moeite om een aangepaste prijs voor te stellen, ze vroegen enkel naar welke provider ik ging en brachten direct de opzegging in orde……

 • Telenet ervaring van Raif

  Beste Telenet
  Hier als een ontevreden klant schrijf ik deze ik vind dat niet normaal is ,2 gsm’s IPhone 12 pro Max 256 gb in goud gekocht bij jullie online voor een bedrag van 1329€ per toestel met een korting van 50€ bedankt daarvoor. De bestelling is gebeurd op 7 november en de levering ging gebeuren op 13 november deze wordt uitgesteld naar 14 daarna naar 16 en vanaf 16 november niks meer dan Bezorgtijd onbekend te zien op mijn track en tracé. Bellen met PostNL is leuk want ze gaan altijd zeggen “ Het is druk en je moet wachten”. Bellen met Telenet is ook leuk want ze gaan een onderzoek opstarten achter 2 weken wachten en niks ontvangen te hebben. De 3de week nog keer bellen naar Telenet en hoor je te zeggen ja we gaan jouw betaling terug storten maar dit zal binnen 2 weken op je rekening staan. Heel mooi 5 weken geen gsm’s en geen geld.
  Mooi opgelost Telenet bedankt.
  Wat krijg ik met 5 weken mijn geld bij jullie te laten staan ?
  Ik kan zelf niet bij andere winkel gaan om mijn gsm’s te kopen.
  Telenet is een ramp mijn contract stopt ook bij jullie, 8 jaar klant bij jullie te zijn en zo behandeld te worden dikke merci.
  Mvg

 • Telenet ervaring van Martine

  Ik ben bijna 9 jaar melkkoe geweest van dit bedrijf. Klant kan ik me niet noemen. Ze profiteerden enkel van het feit dat aansluiting bij Proximus niet mogelijk was.
  Elk jaar prijsstijging en kwaliteitsdaling. Bij problemen wimpelen ze het op jou af en mag je techniekers betalen. Betwist je dat, schelden ze dat weg als compensatie voor het feit dat je met onbruikbare diensten zat.
  Hun mobiel netwerk is om te huilen. Heel slecht! Je kan amper verstaanbaar met iemand bellen. Jaren sukkelen en het probleem geraakt niet opgelost.
  Jaren volle pot betaald, meer dan op een ander, maar nooit service gekregen, soms nog verwijten als er iets niet werkte, of smoesjes.
  Ik ben uiteindelijk naar een andere provider gegaan. Ik merk nu dat ik jaren uitgebuit ben geweest en teveel heb betaald. Nooit heb ik enige compensatie gekregen, zelfs niet na inschakelen van de ombudsdienst.
  Je bent ook verplicht te betalen voor diensten, zoals bv een TV bij internet, terwijl ik dat niet had.
  Nee, ik vind dat wie NU nog bij Telenet blijft gewoon een masochist is.

 • Telenet ervaring van Dries

  Belachelijke maatschappij sinds het van een amerikaan is . Puur kwakzalverij en kapitalistisch systeem . Werkt maar voor de helft en elke week wel werken aant het internet dan aan de site dan weer aan de kabeltv , het houdt gewoon niet op . Dan nog maar te zwijgen over hun verekening van omkosten en “huur van zogezegt goede service . 9.37 euro per maand” terwijl die dingen gerust 3 jaar meegaan ( terwijl ik hem al 10 jaar heb en nog goed werkt ) rekent u zelf maar na . Betalen volr niet . In vergelijking met eender welk abonement van een andere provider is het extreem duur. Samengevat . Blijf er van weg !!!

 • Telenet ervaring van P

  Slechter kan gewoon niet, Telenet is ook nog eens belachelijk duur. Daarna weer terug moeten gaan…. pfff In ieder geval krijg je bewust valse informatie en werkt alles nog niet….. wegblijven daar!!! En nog maar eens terug geweest voor de derde maal voor hetzelfde…. totaal geen kennis van zake aangaande telenetbox en digicorder. Lang wachten en wordt moeizaam geholpen. De een kan het niet dus moet weer een nieuw nummer getrokken worden om naar de andere sukkel te moeten….. nog te lui om van de stoel af te gaan om bij een collega iets te vragen…..Ongelooflijk gewoon. En dan de smoesjes dat ze geen telenet winkel zijn….. 1 ster is al teveel…..
  Voor de 4de keer naar Auva voor een nieuwe modem, want de digibox werkt nog steeds niet naar behoren. Personeel blijft consequent in hun ongeïnteresseerdheid en onkunde en het informeren van valse informatie. Na vele malen bellen met Telenet, werd ons steeds duidelijk gemaakt dat je het zelf maar moet oplossen, net als die van Auva doen. Uiteindelijk zijn we erachter gekomen dat het plaatsen van een digibox, gratis door Telenet dient te gebeuren. Na veel aandringen komt er na vele huichelachtige en oneerlijke medewerkers, er uiteindelijk toch een monteur langs…. nog afwachten hoe dat verloopt.

 • Telenet ervaring van Nadine Ramaekers

  De hierboven vermelde “vlekkeloze aftersale” wil ik toch wel even ontkrachten. Ik ben 20 jaar tevreden klant geweest, maar als je hen probeert te bereiken voor een issue moet je ofwel bellen tussen 10u en 16u (I kid you not) of mailen, waarna je een antwoord krijgt via een no-reply. Als dat dan niet is wat je verwacht (niet echt antwoord op de vraag zoals jij ze bedoelde) moet je terug loggen op de site, dan komt dat bij iemand anders die terug een algemene mail stuurt (6 antwoorden zonder meer info dan “zie onze website” van 6 verschillende mensen gehad) die weer niet ingaat op het detail. Let op, ik kan het misschien slecht uitleggen, maar probeer toch op z’n minst even te kijken wat die klant die maar blijft herhalen dat het op die website anders staat, dan bedoelt. Ondertussen ben ik bij hen weg én heb officiële ingebrekestelling via aangetekend schrijven gestuurd. Daarop krijg ik als antwoord: jawel, een mail vanuit no-reply adres. En als ik het nummer bel (tijdens de kestvakantie lukt tussen 10u en 16u mij wel) dan weigert men mij te woord te staan, ik moet opnieuw loggen via de site. Ik kan er met mijn verstand niet bij, maar als je een monopliepositie hebt hoef je blijkbaar geen service te verlenen…

 • Telenet ervaring van Philip

  Als ik een gsm opbel met mijn vaste lijn verschijnt op het scherm van mijn correspondent mijn telefoonnummer en NICARAGUA. Hij neemt niet op omdat hij internetbedrijf vreest…… ik vrees dus dat ons vast nummer gewoon een VoIP is waarvoor wel lijnkosten ( tijdens of na de piekuren heeft toch geen zin als het VoIP is?) worden aangerekend.
  Maar Nicaragua slaat wel alles vrees ik, neem dan gewoon België of zo. Wie kan mij dit uitleggen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =