Speelgoedfamilie Beoordelingen & Ervaringen

Binnen Speelgoedfamilie vind je een ruim aanbod aan speelgoedartikelen van verschillende merken. Het leuke aan Speelgoedfamilie is dat de webshop voortvloeit uit een familiebedrijf met een voorliefde voor leerzaam spelen. Alle verschillende producten van Speelgoedfamilie dragen dus op één of andere manier bij tot de ontwikkeling van je kleine schattebout.

De webshop van Speelgoedfamilie werd overzichtelijk ingedeeld over de categorieën Baby/peuter, Educatief, Poppen, Kinderkamer, Buitenspeelgoed, Houten speelgoed, Koken/winkel, Muziek en Spellen. De laatste nieuwe producten van Speelgoedfamilie worden handig opgenomen op de homepage van de webshop. Op die manier hoef je alle verschillende categorieën niet af te gaan op zoek naar nieuwigheden.
Alle producten binnen één welbepaalde productcategorie kunnen steeds verfijnd worden per leeftijd, geslacht, leverancier of prijs. Via de specifieke productpagina ontdek je of het product op voorraad is, hoeveel dagen je circa op de levering moet wachten, een aantal duidelijke foto’s van het product in actie en een totaalprijs.

Idem vind je op de specifieke productpagina het aantal punten voor je klantenaccount terug. Via het loyaliteitsprogramma spaar je door aankopen te verrichten automatisch korting op je eerstvolgende andere aankoop. Kopen = besparen met andere woorden.

Troeven van de webshop zijn onder andere de verschillende betalingsmogelijkheden (Visa, Mastercard, Paypal, iDeal, Bancontact of overschrijving), het ruime assortiment, een snelle levering van je bestelling en de mogelijkheid om gedurende 14 dagen het aangekochte product te retouren. Inspiratieloos wat te geven voor een verjaardag, communie of lentefeest? Schenk de gelukkige dan een cadeaubon van Speelgoedfamilie. Het geschonken bedrag spendeert hij vervolgens vrij binnen de hele webshop.


0 Speelgoedfamilie Reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =