Sony Beoordelingen & Ervaringen

Sony is een Japanse elektronicafabrikant met al decennia lang een gevestigde naam binnen de computerwereld. Via de website van Sony ontdek je tonnen aan informatie en kan je daarnaast ook alle verschillende Sony producten ontdekken en bestellen.

Het gamma van Sony doorbladeren start via de button ‘Producten’. Sony deelde al zijn producten in over de categorieën Tv & thuisbioscoop, Camera’s en camrecorder, VAIO notebooks en desktop pc’s, Xperia tablets en Xperia smartphones, Reader ebook, Home audio, Draagbare audio, Playstation, Recording Media & energy en Audio-entertainment. Kortom, een waaier aan verschillende producten binnen één webshop. Elk product binnen een productcategorie wordt vergezeld van een duidelijke omschrijving, verschillende foto’s, troeven en totaalprijs.

Op zoek naar de voordeligste Sony producten? Bekijk dan het momenteel lopende aanbod van acties en promoties via ‘Aanbiedingen’. Idem vind je op de homepage een link naar de Sony outlet. Het hele jaar door tref je er kortingen tot wel 30 of 40% op nieuwe producten aan! Naast het commerciële aspect beschikt de website ook over een heel arsenaal aan productomschrijvingen, ondersteuningsartikelen, support en garantie uitleg.

Vind je geen raad binnen één van de vele hulptoppics? Dan neem je eenvoudig via deze zelfde pagina contact op met de klantenondersteuning. Via het handige ‘MySony’ ontdek je ook een overzicht van je geregistreerde Sony-producten. Vanaf nu geen stress dus voor verloren serienummers van producten. Met meer dan 1.000 verschillende Sony producten is Sony.be jouw ideale uitvalsbasis voor Sony producten.


1 Sony

  • Sony ervaring van Alan

    Waar blijft mijn Playstation 4? Ik ben niet ongeduldig, maar drie weken wachten vind ik wel erg lang voor een onlinebestelling! Vanmiddag nog iemand aan de lijn gehad, maar die wist het precies ook niet zo goed… Volgens mij sprak die niet eens deftig Nederlands! De betaling ging wel al dadelijk van mijn credit card af! Typisch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =