Shortbike Beoordelingen & Ervaringen

Heb je een hekel aan luilekkervakanties en schrik je er niet van terug om je in te spannen en te zweten op vakantie? Dan kan Shortbike jouw nieuwe reismaatje worden. Shortbike organiseert al meer dan zes jaar begeleide fietsvakanties in binnen- en buitenland.

De basisfilosofie van Shortbike weerspiegelt zich in de verschillende trips: ontspanning komt pas door inspanning in een prachtig natuurlijk kader. Zoeken en boeken? Dat doe je via het zoekformulier links op de website. Geef het type van reis, de bestemming, reisgezelschap en aankomstdatum in van de trip waarnaar je op zoek bent, en druk op ‘Zoeken’. Alle gevonden zoekresultaten worden vervolgens onderaan de pagina weergegeven.

Onder andere de kwaliteit van de reis uitgedrukt in sterren, aantal reisdagen en data vind je hier idem terug. Shortbike aanbiedingen? Die vind je op de Aanbiedingen-pagina. Wanneer je geen vaste vertrek- en aankomstdatum hebt voor jou en je partner kan je hierdoor honderden euro’s op een fietsvakantie besparen.

Waarom kiezen voor Shortbike? Via Shortbike ben je steeds zeker van perfect uitgestippelde parcours, een professionele begeleiding, mogelijkheid om je aan te sluiten bij het eigen fietsniveau, ondersteuning van een volgwagen, uitgebreide bevoorrading, gezellige après-bike en een gevarieerd programma. Je online boeking betalen kan via tal van manieren, zoals Bancontact, Visa of Mastercard. Geïnteresseerd in een begeleide fietsvakantie? Laat Shortbike je dan overtuigen via zijn promotiefilmpje op ‘Waarom Shortbike?’.


0 Shortbike Reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =