Saxobank Beoordelingen & Ervaringen

Saxo Bank is een van oorsprong Deense bankier die inmiddels zijn diensten ook heeft uitgebreid naar Nederland, België en andere landen van Europa. Overschakelen van je huidige rekening naar een Saxo Bank-rekening, of een nieuwe rekening openen is heel eenvoudig. Meld je aan via het registratieformulier op de website, bezorg een bankafschrift of factuur per mail of post en stuur Saxo Bank je persoonlijke IBAN-code op.

Klaar? Dan ben je lid van de Saxo Bank-familie. In tegenstelling tot klassieke banken is Saxo Bank geen echte spaarbank, maar richt het zich meer op de hedendaagse belegger en investeerder. Naast in valuta kan je binnen Saxo Bank ook beleggen in futures, CFDs, ETFs en obligaties. Saxo Bank ontwikkelde daarvoor speciaal zijn eigen Saxo Bank platform. Een medium waarmee je snel informatie kan vergelijken, aandelen kan kopen en verkopen en updates kan nagaan.

Saxo Bank beschikt ook over een mobiele applicatie voor iPhone, iPad en Android. Vanaf nu hoef je dus nooit meer online te zijn per computer om je aandelen en obligaties te bekijken en te verhandelen. Een keuze maken tussen één van de Saxo Bank producten kan via de dropdownbox ‘Producten’. Via respectievelijk Forex, Goud en zilver en CFD belandt je binnen de informatiepagina en handelsplatformen voor valuta, goud & andere edelmetalen en financiële instrumenten.

Ben je zelf als onderneming of bankier actief in het beleggen en onderhouden van het vermogen van klanten? Speciaal voor institutionele beleggers ontwikkelde Saxo Bank verschillende oplossingen. Kwestie van de verschillende mogelijkheden even na te gaan. Een vraag? Hulp nodig bij het openen van een rekening? Neem dan telefonisch contact op met de klantendienst elke weekdag tussen 8:30 en 20u.


1 Saxobank Reviews

  • Saxobank ervaring van Robbe

    Niet te begrijpen dat zo weinig mensen Saxobank kennen! Ik ben nu al jaren klant en ben altijd zéér tevreden geweest! Duidelijk en goedkoop, meer verwacht ik niet van een bank! Een groot verschil met de bank waar ik eerder klant was… Daar kon ik niet eens aan mijn spaargeld wanneer ik dat wilde! Overstappen, geloof me vrij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =