Proximus Beoordelingen & Ervaringen

Reeds sinds zijn oprichting in 1994 is Proximus één van de grotere namen in de Belgische wereld van telefonie en mobiel internet.

Proximus is in sé een dochteronderneming van het Belgisch overheidsbedrijf Belgacom. Proximus biedt je dus dezelfde kwaliteit en zekerheid als moeder Belgacom zelf. Bladeren doorheen de verschillende producten van Proximus kan via de productcategorieën bovenaan de website. Klik op Packs, Proximus telefonie, Internet, Televisie, Vaste telefonie en Promoties, en verfijn vervolgens je keuze via één van de verschillende subcategorieën. Zowel voor verschillende abonnementen als een eenvoudige Pay&Go herlaadkaart ben je binnen Proximus aan het juiste adres.

Geen tientallen verschillende abonnementstypes. Nee, via Proximus kan je de keuze maken tussen ofwel het Easy+ abonnement voor gsm’s of Smart+ abonnement voor smartphones. Vervolgens is het enkel nog een kwestie van het maandelijks te spenderen budget aan te klikken en je bestelling te bevestigen. Troef is dat je zowel als nieuwe of reeds bestaande klant kan genieten van talloze kortingen. Simpelweg online je bestelling plaatsen en je korting wordt automatisch verrekend. Via het duurste abonnement, Smart+ 65, kan je op die manier 175 euro besparen!

Nood aan een nieuw gsmtoestel? Proximus verzamelt binnen zijn webshop smartphones en klassieke gsm-toestellen van verschillende gsm fabrikanten, zoals Acer, LG, Samsung, Apple en anderen. Dankzij de voordelige deals koop je al voor amper 1 euro een nieuwe smartphone! Mobiele telefonie en internet in België? Dat regel je via Proximus.be.


19 Proximus Reviews

 • Proximus ervaring van Tom

  Elke afdeling is hier overduidelijk onderbemand, wachten en geduld hebben staat hier centraal! 15 Mgbs is voor hen ook normaal verwacht hier geen supersnel internet! Samenvatting: Is zijn 100 euro per maand niet waard!

 • Proximus ervaring van Tom

  Elke afdeling is hier overduidelijk onderbemand, wachten en geduld hebben staat hier centraal! 15 Mgbs is voor hen normaal verwacht hier geen supersnel internet! Samenvatting: Is zijn 100 euro per maand niet waard!

 • Proximus ervaring van Hannes

  Na 5 interventies ivm internet heeft Koen Schoofs mij uiteindelijk geholpen. Chapeau Koen

 • Proximus ervaring van Jelle

  Opgebeld door Proximus met een promotie aanbod waarbij ik minder zou betalen en evenveel data zou krijgen.
  Dan blijkt dat ik 5GB minder per maand krijg en wanneer ik de klantendienst opbelde om te vragen wat er gaande was, werd ik niet geholpen. Ik heb een paar gb extra data moeten bijkopen waardoor mijn factuur bijna 100 euro meer was dan anders.
  Nog steeds geen oplossing na een aantal pogingen om mijn geld terug te krijgen, dus bij deze RAAD IK PROXIMUS AF.
  Na meer dan 15 jaar klant te zijn en letterlijk duizenden euro’s aan die criminelen te geven, ga ik bij een ander bedrijf. GOODBYE PROXIMUS

 • Proximus ervaring van Vanbrusselt

  Heel opvallend dat als ze u iets kunnen verkopen super vriendelijk zijn en als ze u moeten verder helpen met een probleem bekijken ze u als een stuk stront, doen ze alsof ge achterlijk bent, voelen ze zich beter dan u en laten e met diepe zuchten merken dat het tegen hun zin is!!!

 • Proximus ervaring van Van Hecke Ludwig

  Zeer slechte ervaring,ben van Scarletovergestapt naar proximus,mijn lijn nr werd ongevraagd veranderd, eveneens mijn gsm nr, als men de klantendienst contacteert zal alles in orde komen binnen de 5 dagen … NIET DUS, ben van grote miserie ,en dit na 4 maanden klant bij Proximus, overgestapt naar oranje, zonder enige problemen en veel goedkoper.proximus nooit meer, en raadt dit bij iedereen af!

 • Proximus ervaring van Mo

  Desastreus ! December 2019 – Januari 2020

  Als klant heb ik me willen aansluiten bij Proximus, van zodra technieker langs geweest is moest hij hiervoor een gaatje boren in de gevel voor (fiber) bekabeling. Hiervoor mocht men niet boren van mijn huurbaas, terecht ook. Ik heb technieker dan voorgesteld om via telefoonverbinding aan te sluiten, hiervoor moest hij niet boren wat gemakkelijk is voor ons beide. Technieker had niet toestemming om zomaar op telefoonaansluiting te verbinden, deze afspraak was dan geannuleerd. Hierbij moest ik zelf afspraak regelen via klantendienst om aan te vragen via telefoonaansluiting te verbinden. Wat in orde zou zijn…

  3weken later (28/01/2020) komt dezelfde technieker terug om via fiber aan te sluiten, dus dat er geboord moest worden. Terug gebeld naar klantendienst en nogmaals heel het verhaal verteld dat hier niet geboord mag worden. Vervolgens kreeg ik als antwoord dat telefoonaansluiting niet wordt ondersteund maw niet meer wordt gedaan. Konden jullie me dit niet eerder vertellen?!! 6weken zitten wachten voor niets, hartelijk bedankt. Top communicatie!!

  Nu nog eens 3weken wachten voor Telenet-aansluiting zonder dat er geboord moet worden 😉

 • Proximus ervaring van Melissa

  Hadden enkel TV en internet. Beide vielen regelmatig weg en het internet was erg traag. Uiteindelijk besloten om weg te gaan. Gebeld om alles op te zeggen + easyswitch gedoe gedaan, nu blijkt een week later dat het abonnement zogezegd niet was opgezegd terwijl dit zeer duidelijk gebeurd was (na een zeer onbeleefd en onduidelijk gesprek waar we zeer lang voor in de wacht stonden).

 • Proximus ervaring van Sara

  SLECHT! bedriegers. Rekenen 15 euro extra aan. Om 15u15 sms gekregen dat limiet bereikt was. 15u25 alle Internet afgelegd. Dag erop nieuwe start van de maand. Factuur van 15 euro extra. Als je belt sturen ze je van kastje naar muur, geven ze telkens iemand anders door, verschuilen ze zich achter GDPR, zeggen ze papieren op te sturen wat we uiteraard niet ontvangen.. dat is echt bedriegen…En ze weten het en verschuilen zich achter hun triopolie en de omslachtigheid van processen aanspannen. Nooit meer! Direct omgeschakeld.

 • Proximus ervaring van J.D.

  congo level internet dat Proximus biedt, alhoewel dat misschien nog een belediging naar de isp’s in congo toe is, letterlijk iedere 5 seconden ping spikes naar 200+, download snelheid van amper 900kb/s de hele service die Proximus biedt is (voor dezelfde prijs) objectief slechter dan 5 jaar geleden, zelfs 10 jaar geleden zou de service van nu objectief slecht geweest zijn, ik raad iedereen aan om deze isp te mijden als de pest

 • Proximus ervaring van Carolinebroeckhove

  Wacht al 3 weken op aansluiting heb al veel moeten bellen altijd zeggen ze nu komt het in orde hoop het want ben niet tevreden

 • Proximus ervaring van Dusselier Eucher

  1) slechte ervaring : op 24/5/2019 belde ik met een mevrouw om 12.25 u. i.v.m. mijn verhuis. Ik vroeg nog enkele bijkomende inlichtingen, maar de technicus zou me de volgende week bellen en alle antwoorden hebben op mijn vragen. Ik vond dat nogal raar. Geen telefoontje van de technicus tot 5/6. Dan terug opgebeld bij Proximus, er bleek van mijn verhuis niets genoteerd te zijn.
  2) Het gesprek van 5/6 om 11.00 u. was van een geheel ander niveau. Daar werden wel antwoorden gegeven op mijn vragen en kreeg ik kort daarna reeds een rendez-vous met de technicus voorgesteld. Wat een verschil ! Ik hoop dat er meer zulke werknemers zijn bij Proximus dan deze bij de eerste contact.

 • Proximus ervaring van De Munck Els

  Moest bij Proximus zijn om een adapter te wisselen. Jordi hielp me. Compliment! Prachtige ontvangst en afwikkeling van de zaken. Vriendelijke bediening!

 • Proximus ervaring van Wim Hartiel

  Super traag internet! Voor het opzoeken van een pagina moet je lang wachten voor die geladen is, wil je een filmpje op YouTube kijken van 5 minuten dan zit je zeker 10 minuten naar een bevroren scherm te kijken en moet je het filmpje per 5 a 6 seconden kijken omdat de buffer niet wil laden. Tv valt heel regelmatig op zwart scherm en in sommige gevallen is het dan gewoon gedaan met kijken voor die avond! Bellen naar de klantendienst en dan mag je na zelf heel veel aandringen een nieuwe router of tv-box gaan halen waar je gewoon hetzelfde probleem mee hebt! De diensten is het geld echt niet waard. Het enige dat goed werkt bij Proximus is de herinnering voor uw factuur die je krijgt op de vervaldag van het factuur. Er mag daar wel het een en het ander structureel veranderen binnen Proximus en hopelijk zonder die superbonussen want dat verdienen die incapabele geldwolven met hun loze beloftes niet!!!

 • Proximus ervaring van Veerle

  Slechte ervaring, onbeschoft , betalingsbewijzen sturen dat alles wel betaald is en zeggen niets ontvangen te hebben, betalingsbewijzen aanvaarden ze niet , foei foei foei een regelrechte schande

 • Proximus ervaring van A.Vandevoorde

  Al 2 weken zonder internet. En op de klantendienst moet je niet rekenen, die zijn nog luier dan lui. En dan moet je weten dat ik 3 jaar in Chili heb gewoond. Ook regelmatig problemen met internet maar zo een onbeschofte klantendienst als die bij Proximus heb ik zelfs daar nooit meegemaakt.

 • Proximus ervaring van Nicolas Van den Branden

  Na 100 keer bellen voor klachten in verband met ons internet kwam er eindelijk iemand langs. Hij installeerde een nieuwe router die achteraf nog slechter blijkt te werken dan de vorige. Geen enkel toestel heeft internet.

 • Proximus ervaring van daty

  Zeer slechte ervaring. Beloven, beloven maar gebeurd niets.

  Nooit aan beginnen

 • Proximus ervaring van Leen Van Havermaet

  Ik ging een tuttimus-abonnement aan en kreeg op 26/12 via mail de bevestiging waarin ook duidelijk vermeld wordt dat ik recht heb op gratis activering en installatie.
  1 medewerker maakte een fout en gaf zo per ongeluk in het systeem in dat ik de installatie zelf zou doen. Missen is menselijk en zo een fout is op te lossen zou u denken…. maar niets is minder waar. Na de voorbije week heel veel tijd te spenderen aan telefoons naar de klantendienst, wachten, de tip krijgen om via facebook te proberen,….. kreeg ik immens veel tegenstrijdige info en beloftes die weer niet nagekomen werden, maar geen oplossing.
  Ik zou toch durven denken dat er mensen met beslissingsrecht (leidinggevenden dus) de klant te woord wil staan wanneer het eigen bedrijf een fout gemaakt heeft…. Nu komt het erop neer dat ik weer het weekend er moet laten overgaan en dat ik maandag nog maar eens “mag” proberen bellen om een oplossing te vinden.
  Zo ga je niet om met klanten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =