Provea Beoordelingen & Ervaringen

Ondergoed voor hem en haar bestel je vanaf nu via Provea. Provea biedt kwalitatief ondergoed voor hem en haar aan tegen democratische prijzen. Inmiddels is Provea in maar liefst 19 Europese landen actief als ondergoedspecialist. Voor de dames werd de Miriale-lijn opgezet, terwijl de mannen kunnen kiezen uit één van de vele ondergoedtypes van Tono.

Zoeken binnen het totaalaanbod van lingerie kan via één van de productafdelingen bovenaan de website. Provea deelde alle lingerie in per type van consument en productkwaliteit. Een voorliefde voor kant, of zoek je daartegenover comfortabele lingerie als iets zwaarder gebouwde vrouw of man? Provea ontwikkelde voor ieder lichaamstype een specifieke lingerielijn.

Top is dat Provea je compleet vrij laat in de ontdekking van haar aanbod. Alle verschillende BH’s en slips kunnen aan uitprobeerprijzen getest worden (circa 4 euro in plaats van standaardprijzen als 60, 65 euro). Liever klassiek shoppen per brochure? Ook dat kan. Vraag een gratis Provea brochure aan via de website, en maak vervolgens je keuze via de artikelnummers. Via Provea hoef je ook nooit bang te zijn voor een kat in een zak. Betalen doe je pas na ontvangst van het artikel. Ontevreden over de kwaliteit, of ontving je het verkeerde artikel? Dan retour je het probleemloos gedurende de eerste 14 dagen na ontvangst.


0 Provea Reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =