Print24 Beoordelingen & Ervaringen

Op zoek naar een website waar je zonder al te veel poespas flyers, affiches en andere drukwerken kan bestellen? Dan kies je best voor de diensten van Print24. Print24 richt vooral zijn peilen op grotere ondernemingen, overheidsbedrijven en zelfstandigen met grote bestellingen. De dochterwebsite Easyprinting is dan weer specifiek opgericht voor kleine zelfstandigen en particulieren. Ontwerpen kan via de navigatiebalk bovenaan de website. Via ‘Freedesign’ ontwerp je alles naar eigen wens, maar laat je Print24 de uitvoering verzorgen.

Om reeds geuploade werken en geplaatste bestellingen te bekijken, werp je respectievelijk een blik op ‘Data upload’ en ‘MyOrders’. Als creatieveling kan je jezelf binnen Print24 op tal van manieren uiten. Het formaat, aantal bedrukte zijdes, al dan niet perforatie, aantal rillen, drukkleuren en eventueel extra afwerking pas je probleemloos aan. Dringend nood aan de levering van je ontwerp? Via de priority-zending wordt je pakket reeds de dag nadien aan huis afgeleverd.

Elk geupload bestand wordt door Print24 gratis gecontroleerd op kwaliteit. Op die manier ben je steeds zeker van een perfecte kwaliteit aan een eerlijke prijs. Je bestelling voltooid? Reken dan online af per Paypal, Mastercard, Visa, iDeal, American Express, factuur of vooruitbetaling. Kortom, ben je op zoek naar briefkaarten, briefpapier, brochures, bureau-onderleggers, compliment slips, deurhangers, drukvellen, enveloppen, flyers, kalenders of simpelweg kopieerpapier? Bekijk dan als eerste het aanbod van Print24.


1 Print24

  • Print24 ervaring van Jan Vissers

    Zojuist een bord toegestuurd gekregen dat bedoeld was om aan het raam te bevestigen met zuignappen. De zuignappen waren niet aanwezig, dus kan ik het bord niet gebruiken. Na contact genomen te hebben met de klantendienst bleek dat ik een ‘bord met zuignappen’ bestel(zo staat het geformuleerd in hun webtekst), moet ik zuignappen apart bestellen. Raar maar waar.

    Ook moet je een beetje opletten bij het indienen van de ontwerpen -indien niet conform- wordt er 15 euro extra aangerekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =