Plopsaland Beoordelingen & Ervaringen

Een dagje op avontuur met de kleinste kids? Of wil je graag je kind of kleinkind verrassen met een bezoekje aan een Studio 100-show? Je favoriete Studio 100 figuren vind je allemaal nabij de Belgische kuststad de Panne. Plopsaland is een centraal gelegen pretpark met fun voor zowel kids als ouders. Een overzicht van alle voordelige deals binnen Plopsaland vind je op de homepage.

Zijn er momenteel geen voordelige deals? Geen probleem, dan bestel je online je tickets sowieso voordeliger dan in het park zelf. Voor amper 28 euro per persoon kan je genieten van een dagje fun, waterplezier en avontuur. Naast de mogelijkheid om online tickets te bestellen kan je ook online de agenda, de verschillende attracties, openingsuren en geplande shows bekijken. Sinds 1 juli opende Plopsaland ook twee splinternieuwe Wickie de Viking attracties. Niet bang om nat te worden? Haast je dan vlug naar de superslash, de dansende fonteinen of Wickie the battle. Hou je het liever droog? Dan kan je ook genieten van een zalige wandeling binnen het bos van Plop of kicken op de Anubis rit. Belangrijke updates onmiddellijk ontvangen? Of zoek je een duidelijke kaart van het park? Download dan de handige eigen Plopsaland app. Online bestellingen kunnen veilig afgerekend worden per Visa, Mastercard of American Express. Samson & Gert, Wickie de Viking, Het huis Anubis, Amika en nog vele anderen: je vindt ze allemaal binnen Plopsaland de Panne.


1 Plopsaland

  • Plopsaland ervaring van Jurgen

    Leuk voor kinderen, maar verschrikkelijk als ouder! Zo druk en belachelijk duur! Alles heeft precies maar een prijs gekregen zonder eerst stil te staan bij de waarde ervan! Als je met het hele gezin hier een uitstap naar toe plant, kan je nadien toch wat zuiniger gaan leven! Probeer jij je kinderern maar eens iets te weigeren wanneer je in het park bent… En dan die blikken van andere ouders! Alsof zij perfect zijn! Bah!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =