Outspot Beoordelingen & Ervaringen

Voel je je vastgeroest in je dagelijkse leven? Of heb je dringend nood aan een dagje uit? Outspot is één van de grootste dagdealaanbieders op de Belgische en Nederlandse markt. Via het eenvoudige ‘samen staan we sterk’-principe kan er tot wel 70% bespaard worden op gereedschappen, elektronica, dag uitstapjes, reizen en zoveel meer. Zo kon je bijvoorbeeld deze week 54% besparen op een greenmachine, 47% op een citytrip naar Marrakech en 73% op drie zonnebrillen.

Elke deal wordt vergezeld van een aantal duidelijke foto’s, productomschrijving, looptijd van de deal en minimum vereiste aantal inschrijvingen. Wees er op tijd bij, want elke deal loopt maximaal twee à drie dagen en tot zolang de voorraad strekt. Alle prijzen vermeld op de website zijn steeds inclusief verzendingskosten van de voucher.

De voucher gevonden waarin je geïnteresseerd was? Reken dan online je bestelling af per Visa, Mastercard, American Express, Bancontact of overschrijving. Net zoals binnen een klassieke webshop kan je gedurende 14 dagen het aangekochte artikel (de voucher) probleemloos retouren.

Kortom, ben je geïnteresseerd in leuke acties en voordelige promo’s? Word dan lid van de Outspot-community en check net als twee miljoen collega’s dagelijks welke verrassingen Outspot voor jou in petto heeft.


36 Outspot Reviews

 • Outspot ervaring van Anja

  Ik heb een tas besteld die ik wilde terugsturen.
  Geen reacties op mail en telefoonnummer is niet in gebruik.
  Ik vind dit oplichting. Ik ga aangifte doen.

 • Outspot ervaring van Jean-Pierre

  Set van 2 tuinstoelen op 04-04-2022 gekocht; 1 stuk was niet in orde (slechte kwaliteit) en in overleg met Outspot teruggestuurd.
  Op 16 juni, ondanks meerdere mails, nog geen stoel gekregen noch terugbetaling van de helft van mijn aankoop. Telefonisch niet bereikbaar !

 • Outspot ervaring van Eddy Jacobs

  Eind maart 6 hebestruiken gekocht via outspot.
  Ne 2 weken nog 2 die overleven. Reactie outspot : moest reageren binnen de 8 dagen. Voor mij pure bedriegers. Zak de allerlaatste bestelling van planten bij outspot geweest zijn.

 • Outspot ervaring van Dirk

  Blijf vooral weg bij Outspot! Je koopt dingen die vroegtijdig verslijten of snel stukgaan. En als je dat dan meldt dan draaien ze eindeloze rondjes met niet terzake doende vragen ipv coulant de spullen terug te nemen. Bij mij ging het om kussenslopen die langs de naad scheurden toen ze de tweede keer gebruikt werden. Uitleg van Outspot: verkeerd gewassen. Wel, ik kan alleen maar zeggen dat mijn 10 jaar oude kussenslopen van Ikea nog altijd niet gescheurd zijn.
  Laat je dus niet verleiden door de hoge kortingen die Outspot aanbiedt, want je koopt rommel die ze nergens anders meer krijtraken. En als je even zoekt, dan blijken hun kortingen heel vaak uit de lucht gegrepen.

 • Outspot ervaring van Johan Gruters

  De klacht
  Het heeft geen zin om over Outspot te klagen, het bedrijf trekt zich er niets van aan. Gebruik je Outlook? Mail rechts aanklikken –> ongewenste mail –> Opties voor ongewenste mail –> verdachte email permanent verwijderen. En hoppa.. je hebt geen last meer van Outspot.
  De oplossing
  Niet. Ik loste het zelf op en geef hierbij aan hoe anderen het voor zichtzelf kunnen oplossen.

 • Outspot ervaring van Theo Aarts

  Kan bovenstaande negatieve reacties volledig onderschrijven. Terugbetalen hebben ze nog nooit van gehoord. Als het geld eenmaal overgemaakt zie je het nooit meer terug. Ik zal Fons van radar maar eens inschakelen misschien dat er dan garen op de klos komt.

 • Outspot ervaring van Jenny De bruyn

  Juwelenset. Oorbellen spirale zijn GEEN 20mm maar slechts 17mm. Ook geen certificaat dat ze werkelijk verguld zijn.

 • Outspot ervaring van Claudia

  Voor het eerst besteld bij Outspot. In plaats van 3 heb ik zojuist na 1,5 week mijn bestelling ontvangen. Ondanks de negatieve recensies. Ben dus tevreden.Tip is aankopen te doen met je creditcard, altijd gedekt. Ook als je de bestelling niet ontvangt.

 • Outspot ervaring van Delbaere

  Steakmessen,gekocht
  Mail gekregen dat ze geleverd zijn ,nooit iets ontvangen .
  Al verschillende mails gestuurd Naar ontspot ,geen antwoord Terug
  Ook telefonisch kun je ze niet bereiken

 • Outspot ervaring van Cindy

  Zeer slechte ervaring met Outspot. Mini cruise Middellandse Zee geboekt voor vertrek begin april. Uiteraard geannuleerd omwille van de Covid-19 noodtoestand. Er is ons een voucher beloofd op 6 april. Ondanks een aantal berichten van ons tot op heden (10/6) nog steeds niets ontvangen. Verschrikkelijk trage communicatie van hen uit (en soms ook helemaal geen !!)

 • Outspot ervaring van Rooryck Geert

  Twee vouchers aangekocht om naar het zuiden van Limburg te gaan een van 169,0 en een van 198,0€.
  Zogezegd met zes maand terugbetaling garantie. De eerste voucher is beloofd om terug te betalen, dit moest al een maand geleden gebeurd zijn. De tweede voucher konden ze niet terug betalen, om wat dan reden ook was gelijk aan de eerste en ook nog niet geboekt. Ik kon wel een voucher krijgen van 80% van de som om op hun site te besteden. Deze is ook nog niet afgewerkt, en NIKS meer te horen van outspot. denk dat de failliet zijn nu met al die aanvragen om terugbetalingen voor de hotels. Dus mensen niets kopen geen service, en om je geld terug te vragen gaat, maar in welk jaar je het gaat krijgen is een andere vraag. Rot service niet aan beginnen Outspot out.

 • Outspot ervaring van Monique Van Brandt

  In maart via Outspot 6 planten voor 25€ gekocht.
  Nooit aangekregen!!!! Na vele mails en protesten als reactie gekregen dat ik met de leverancier moet onderhandelen waar ik ook bot ving.
  Of het over 5 of 25€ gaat IK BEN OPGELICHT!
  KOMT OP SOCIAL MEDIA!

 • Outspot ervaring van R van Gelderen

  Dinsdag 03-03-2020 drie voordeel pakken toilet papier besteld a 29.95 euro per pak in ieder pak zitten 96 stuks toilet papier , 06-03-2020 bij de buren twee pakken geleverd .
  10 emails in middels gestuurd en steeds wordt er verteld en ge emailt dat zij het gaan uit zoeken , fotos gestuurd van de zending maar blijven ontkennen en niet terug koppelen ze zijn ook niet fatsoenlijk te berijken per telefoon koop er niet nogmaals mensen koop er niet het zijn gewoon oplichters . 0+9=9

 • Outspot ervaring van Swa

  Bende opportunistische oplichters.
  Bedrijf deugt écht niet.
  Mensen blijf er aub weg, u bent verwittigd !

 • Outspot ervaring van Roger wouters

  Op 7 maart 2020 bericht van outspot dat ze mij binnen de 5 dagen zouden terugbetalen. moest gegevens rekeningnummer enz doorgeven. Vandaag bericht gehad dat hun IT voor de terugbetalingen problemen heeft en de terugbetaling niet voor 17 maart kan gebeuren. Helaas vrees ik dat er nooit een terugbetaling zal gebeuren. Gewoon stelletje oplichters.

 • Outspot ervaring van Roger wouters

  Bij outspot boxspring gekocht. levering binnen de week. Helaas was er wat mis met de lengte van het hoofdeinde. Outspot gekontakteerd maar die verwezen naar leverancier Intenza. Na verschillende mails en telefoons werd door Intenza een terugbetaling van 15% van het aankoopbedrag beloofd. Dit werd ook per mail bevestigd .Helaas moet die terugbetaling via outspot en sindsdien antwoord men niet meer op mail en komt er ook niets van terugbetaling.Foute boel en bedriegers bij outspot.

 • Outspot ervaring van Pierre Vermeulen

  Koop NOOITeen elektrische fiets bij Outspot, want zelf hebben zelf geen hersteldienst, mailt de helpdesk, en vermist het om merkloze fietsen gaat wil en kan geen enkele reguliere fietshersteller de fiets herstellen. Daar sta je dan.

 • Outspot ervaring van Wilfried Claeys

  Regelmatig krijg ik het aanbod van Outspot in mijn email. Als ik de prijzen vergelijk voor hetzelfde produkt bij andere verkopers, is Outspot altijd duurder. De basisprijs (zonder korting dus), die ze vermelden is minstens 2x tot 3x meer. Dit is bedrog. Ga ik aanklagen bij FOD.

 • Outspot ervaring van FHGM Veltien

  Weken geleden overhemden besteld maar ontving een totaal andere produkt. Inmiddels diverse keren gerappelleerd maar zonder het gewenste resultaat te bereiken. Blijkbaar is er wat mis gegaan bij de transporteur. Ik word door Outspot aan het lijntje gehouden met reacties dat ze het gaan uitzoeken. Gevraagd mijn aankoopbedrag te retourneren maar dat wordt niet op in gegaan. Helemaal gehad met dit bedrijf ook al ben ik al lang klant. Bij dit soort bedrijven moet je gewoon achteraf betalen.

 • Outspot ervaring van De Brueker

  Ik heb op 16 November 1 overnachting geboekt voor twee personen in Renesse / prijs 158 €
  bij nader toezien hebben ze het bedrag twee maal van mijn bankrekening genomen ,na verschillende mails !!! hebben ze het nog niet begrepen, zodat ik volgende week een klacht zal moeten indienen bij Fortis !!! hoe is dit mogelijk als goede OUTSPOT KLANT

 • Outspot ervaring van Ronad Meivogel

  DVD re-/writer besteld en betaald € 24,99 , Nog niets binnen ! Ik heb er geen vertrouwen in. Bah ellendige eigenaren ! Oplichters ?!!

 • Outspot ervaring van Joanne

  Vreselijke dit bedrijf, ik heb al 3 weken hoeslakens besteld en nog niets ontvangen, email’s verstuurd gebeld geen doorgang uren aan de telfoon zonder resultaat je krijg een bandje met muziek tot je bij neervalt vreselijk dit geen goed woord voor. Kan de media hier niets aan doen?? Zoveel klachten over dit bedrijf. Ze zijn zo Disrespect naar klanten toe maar ontvangen wel ons geld!! Zonder bestellingen en zonder één melding hoe of wat over mijn bestellingen. Ben zo boos out spot doe er aub wat aan wij leven in 2019 en niet in 1819 ja pffff

 • Outspot ervaring van Johan Carijn

  Ik kan me bij de ervaringen aansluiten. Betaald en zogezegd geleverd. Niets ontvangen. Na twee mails (met een week tussentijd) antwoordden ze dat het leveveringsbewijs ondertekend is met de naam van de bestemmeling (mijn moeder) maar de handtekening klopte niet. Haar handtekening is niet haar achternaam… Dan merk je dat er oplichterij mee gemoeid is. Na deze opmerking te hebben gestuurd antwoorden ze niet meer. Mijden die boel en de nodige ruchtbaarheid eraan geven.

 • Outspot ervaring van Matje

  1Dayfly is overgenomen door outspot, ik had vroeger goede ervaringen met 1dayfly welke nu volledig zijn teniet gedaan door outspot. Ik had nog voor een tiental euro’s aan credits staan welke plots zijn verdampt. En daarbij reageert outspot NIET op mails naar hun support of helpdesk. OUTSPOT HEEFT VOOR MIJ GEDAAN !!! OPLICHTERS !! Waar kan ik klacht indienen ? Politie of een speciale dienst ?

 • Outspot ervaring van Bo Bakker

  Het geen boven vermeld staat dat outspot niet reageert en niet levert daar kan ik mij volledig bij aansluiten. Daar kan mij heel goed in vinden. Mijn persoonlijke mening is dat deze organisatie en de de daaraan gelieerde organisatie op basis van vast gestelde feiten dat het oplichters zijn. DUS NOOIT KOPEN . TRAP ER NIET IN!!!!

 • Outspot ervaring van Lara

  Wifi doorbel besteld .. app weekt niet naar behoren,daardoor bel ook niet kunnen testen op werking met app. Besloten om deze terug te sturen en geld terug te vragen. Moet aangetekend opgestuurd worden naar allesmobiel.nl .. kost 16,50€ .. !! Sorry hier doe ik niet aan mee .. ook geen zekerheid dat geld zal terug betaald worden.
  Dit was mijn 1ste,maar dan ook laatste aankoop.

 • Outspot ervaring van Verwilligen Martine

  Twee ledlichtjes besteld voor toiletpot. Er is maar ééntje dat licht heeft, het andere was kapot bij aankomst. Gevraagd wat we kunnen doen. Tot nu toe nog geen antwoord ontvangen. Product is uitverkocht, kunnen nog steeds de prijs van één terug storten. Kan het lichtje terug naar hen opsturen. NOg geen reactie. Zal laatste aankoop geweest zijn.

 • Outspot ervaring van Kasia

  Ik begrijp de komentaren van boven niet. Ik ben klant van outspot al een hele tijd en ik had nooit problemen gehad! Emails worden beantwoord besteling altijd in orde.

 • Outspot ervaring van Jani

  ik heb 17 november een bestelling gedaan voor 2 kaarten naar de lichtcode in amsterdam. dit was een aanbieding van €19.50 per kaart. ik heb er 2 besteld en die zouden gestuurd worden zo gauw ik betaald had, maar tot op heden nog niets ontvangen.

 • Outspot ervaring van Dave laureys

  NOOIT nog bij deze oplichters ,reageren niet op mails en levering nog steeds niet gehad .KUT FIRMA

 • Outspot ervaring van Nadine Dingemans

  Vermijden deze firma!!! Heb al iedereen die ik ken gewaarschuwd, had koffielade van 19€ besteld, wacht al een maand. Kreeg eerst bericht dat ze mijn betaling goed hadden ontvangen, daarna mail of ik de betaling nog eens wou doorsturen, haalllooo, verdacht, dus niet kopen aub, bij mij is het maar 19€, maar stel je voor een reis!?!?

 • Outspot ervaring van BKu

  Geen enkele reactie op mijn mail, 2 keer ondertussen, moet na 26 oktober nog steeds mijn bestelde producten ontvangen. Dit is wel mijn laatste bestelling geweest bij OUTSPOT.

 • Outspot ervaring van Chris

  Bestelde nachtbril kapot geleverd.(een poot van de bril afgebroken) Hierover gemaild maar tot op heden geen enkele reactie.

 • Outspot ervaring van Fasquelle Nancy

  Een maand geleden windscherm besteld en betaald bij Outspot.
  2 weken geleden geïnformeerd naa leveringstermijn … pakket bleek bij transporteur zoek maar Outspot-medewerkster ging het uitzoeken en mij op de hoogte brengen.
  Nu, na alweer 2 weken verstreken zonder bericht hen opnieuw gecontacteerd en kreeg de melding dat ook zij hun geld aan de fabrikant kwijt waren en mij niet zomaar kunnen terugbetalen. Daar moest eerst onderzoek en n procedure volgen.
  Ongehoord !

 • Outspot ervaring van Irma Lemmens

  Slechte ervaring met Outspot. Geven absoluut geen service na verkoop! Je hebt gewoon GEEN GARANTIE. Vorig jaar een schommelbank gekocht waarvan 4 stangen licht in plaats van donkergrijs waren. Kan geen kwaad zeiden ze en ze verkochten het product niet meer dus kreeg uiteindelijk een waardebon van 10 euro. Nu verkopen ze hem weer dus vroeg om de onderdelen te vervangen aangezien de voorpoot nu volledig verroest is en krijg dan als antwoord dat de zaak gesloten is en dat ze hem niet verkopen (?!). Die zogezegde twee jaar garantie staat er dus enkel voor de show bij! Zeker geen aanrader!

 • Outspot ervaring van Gerard de Vries

  Slechte ervaring Outspot. Voor Malta wordt specifiek Brussels Airlines met goede vertrektijden aangeboden. 1 week voor vertrek wordt het plotseling Air Malta met terugvlucht 05.20 u,(ipv 13.00u) dus om 02.00u op, geen ontbijt en vakantie korter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =