Outspot Beoordelingen & Ervaringen

Voel je je vastgeroest in je dagelijkse leven? Of heb je dringend nood aan een dagje uit? Outspot is één van de grootste dagdealaanbieders op de Belgische en Nederlandse markt. Via het eenvoudige ‘samen staan we sterk’-principe kan er tot wel 70% bespaard worden op gereedschappen, elektronica, dag uitstapjes, reizen en zoveel meer. Zo kon je bijvoorbeeld deze week 54% besparen op een greenmachine, 47% op een citytrip naar Marrakech en 73% op drie zonnebrillen.

Elke deal wordt vergezeld van een aantal duidelijke foto’s, productomschrijving, looptijd van de deal en minimum vereiste aantal inschrijvingen. Wees er op tijd bij, want elke deal loopt maximaal twee à drie dagen en tot zolang de voorraad strekt. Alle prijzen vermeld op de website zijn steeds inclusief verzendingskosten van de voucher.

De voucher gevonden waarin je geïnteresseerd was? Reken dan online je bestelling af per Visa, Mastercard, American Express, Bancontact of overschrijving. Net zoals binnen een klassieke webshop kan je gedurende 14 dagen het aangekochte artikel (de voucher) probleemloos retouren.

Kortom, ben je geïnteresseerd in leuke acties en voordelige promo’s? Word dan lid van de Outspot-community en check net als twee miljoen collega’s dagelijks welke verrassingen Outspot voor jou in petto heeft.


15 Outspot Reviews

 • Outspot ervaring van Joanne

  Vreselijke dit bedrijf, ik heb al 3 weken hoeslakens besteld en nog niets ontvangen, email’s verstuurd gebeld geen doorgang uren aan de telfoon zonder resultaat je krijg een bandje met muziek tot je bij neervalt vreselijk dit geen goed woord voor. Kan de media hier niets aan doen?? Zoveel klachten over dit bedrijf. Ze zijn zo Disrespect naar klanten toe maar ontvangen wel ons geld!! Zonder bestellingen en zonder één melding hoe of wat over mijn bestellingen. Ben zo boos out spot doe er aub wat aan wij leven in 2019 en niet in 1819 ja pffff

 • Outspot ervaring van Johan Carijn

  Ik kan me bij de ervaringen aansluiten. Betaald en zogezegd geleverd. Niets ontvangen. Na twee mails (met een week tussentijd) antwoordden ze dat het leveveringsbewijs ondertekend is met de naam van de bestemmeling (mijn moeder) maar de handtekening klopte niet. Haar handtekening is niet haar achternaam… Dan merk je dat er oplichterij mee gemoeid is. Na deze opmerking te hebben gestuurd antwoorden ze niet meer. Mijden die boel en de nodige ruchtbaarheid eraan geven.

 • Outspot ervaring van Matje

  1Dayfly is overgenomen door outspot, ik had vroeger goede ervaringen met 1dayfly welke nu volledig zijn teniet gedaan door outspot. Ik had nog voor een tiental euro’s aan credits staan welke plots zijn verdampt. En daarbij reageert outspot NIET op mails naar hun support of helpdesk. OUTSPOT HEEFT VOOR MIJ GEDAAN !!! OPLICHTERS !! Waar kan ik klacht indienen ? Politie of een speciale dienst ?

 • Outspot ervaring van Bo Bakker

  Het geen boven vermeld staat dat outspot niet reageert en niet levert daar kan ik mij volledig bij aansluiten. Daar kan mij heel goed in vinden. Mijn persoonlijke mening is dat deze organisatie en de de daaraan gelieerde organisatie op basis van vast gestelde feiten dat het oplichters zijn. DUS NOOIT KOPEN . TRAP ER NIET IN!!!!

 • Outspot ervaring van Lara

  Wifi doorbel besteld .. app weekt niet naar behoren,daardoor bel ook niet kunnen testen op werking met app. Besloten om deze terug te sturen en geld terug te vragen. Moet aangetekend opgestuurd worden naar allesmobiel.nl .. kost 16,50€ .. !! Sorry hier doe ik niet aan mee .. ook geen zekerheid dat geld zal terug betaald worden.
  Dit was mijn 1ste,maar dan ook laatste aankoop.

 • Outspot ervaring van Verwilligen Martine

  Twee ledlichtjes besteld voor toiletpot. Er is maar ééntje dat licht heeft, het andere was kapot bij aankomst. Gevraagd wat we kunnen doen. Tot nu toe nog geen antwoord ontvangen. Product is uitverkocht, kunnen nog steeds de prijs van één terug storten. Kan het lichtje terug naar hen opsturen. NOg geen reactie. Zal laatste aankoop geweest zijn.

 • Outspot ervaring van Kasia

  Ik begrijp de komentaren van boven niet. Ik ben klant van outspot al een hele tijd en ik had nooit problemen gehad! Emails worden beantwoord besteling altijd in orde.

 • Outspot ervaring van Jani

  ik heb 17 november een bestelling gedaan voor 2 kaarten naar de lichtcode in amsterdam. dit was een aanbieding van €19.50 per kaart. ik heb er 2 besteld en die zouden gestuurd worden zo gauw ik betaald had, maar tot op heden nog niets ontvangen.

 • Outspot ervaring van Dave laureys

  NOOIT nog bij deze oplichters ,reageren niet op mails en levering nog steeds niet gehad .KUT FIRMA

 • Outspot ervaring van Nadine Dingemans

  Vermijden deze firma!!! Heb al iedereen die ik ken gewaarschuwd, had koffielade van 19€ besteld, wacht al een maand. Kreeg eerst bericht dat ze mijn betaling goed hadden ontvangen, daarna mail of ik de betaling nog eens wou doorsturen, haalllooo, verdacht, dus niet kopen aub, bij mij is het maar 19€, maar stel je voor een reis!?!?

 • Outspot ervaring van BKu

  Geen enkele reactie op mijn mail, 2 keer ondertussen, moet na 26 oktober nog steeds mijn bestelde producten ontvangen. Dit is wel mijn laatste bestelling geweest bij OUTSPOT.

 • Outspot ervaring van Chris

  Bestelde nachtbril kapot geleverd.(een poot van de bril afgebroken) Hierover gemaild maar tot op heden geen enkele reactie.

 • Outspot ervaring van Fasquelle Nancy

  Een maand geleden windscherm besteld en betaald bij Outspot.
  2 weken geleden geïnformeerd naa leveringstermijn … pakket bleek bij transporteur zoek maar Outspot-medewerkster ging het uitzoeken en mij op de hoogte brengen.
  Nu, na alweer 2 weken verstreken zonder bericht hen opnieuw gecontacteerd en kreeg de melding dat ook zij hun geld aan de fabrikant kwijt waren en mij niet zomaar kunnen terugbetalen. Daar moest eerst onderzoek en n procedure volgen.
  Ongehoord !

 • Outspot ervaring van Irma Lemmens

  Slechte ervaring met Outspot. Geven absoluut geen service na verkoop! Je hebt gewoon GEEN GARANTIE. Vorig jaar een schommelbank gekocht waarvan 4 stangen licht in plaats van donkergrijs waren. Kan geen kwaad zeiden ze en ze verkochten het product niet meer dus kreeg uiteindelijk een waardebon van 10 euro. Nu verkopen ze hem weer dus vroeg om de onderdelen te vervangen aangezien de voorpoot nu volledig verroest is en krijg dan als antwoord dat de zaak gesloten is en dat ze hem niet verkopen (?!). Die zogezegde twee jaar garantie staat er dus enkel voor de show bij! Zeker geen aanrader!

 • Outspot ervaring van Gerard de Vries

  Slechte ervaring Outspot. Voor Malta wordt specifiek Brussels Airlines met goede vertrektijden aangeboden. 1 week voor vertrek wordt het plotseling Air Malta met terugvlucht 05.20 u,(ipv 13.00u) dus om 02.00u op, geen ontbijt en vakantie korter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =

[kkratings]