One.com Beoordelingen & Ervaringen

One is één van de grootste ondernemingen inzake webhosting en domeinnamen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat One verantwoordelijk is voor de webcontent van meer dan één miljoen klanten. Alle momenteel lopende acties en promoties worden handig verzameld op de homepage. Zo kan je bijvoorbeeld momenteel genieten van een 5GB hostingpakket met allerlei extra’s voor amper 1,25 euro per maand! Om het ontwerpen van je website te vereenvoudigen, vervaardigde One een unieke web editor.

Voor amper 1,25 euro per maand beschik je over een professionele website, e-mail hosting, cloud drive en een domeinnaam. Maar ook voor tal van afzonderlijke producten ben je binnen One aan het juiste adres. Klik de gewenste productcategorie (Webhosting, Cloud drive, Domeinnamen) aan en vervolg je keuze via de subpagina. One scoort vooral met zijn professionele klantenservice. Een website voor een eenmanszaak of hobbyist opzetten is vaak een niet al te eenvoudige aangelegenheid.

Gelukkig is er zeven dagen op zeven, 24 uur op 24 en dat het hele jaar lang, een klantendienst per chat bereikbaar. Je online bestelling afrekenen kan per Mastercard, Paypal, Visa of iDeal. Andere troeven van One.com zijn de dagelijkse back-up van geuploade bestanden, een volledig uitgerust configuratiescherm, een bekroonde webhosting en zijn topservice na verkoop.


1 One.com Reviews

  • One.com ervaring van Robert

    Handige site, al blijft dat hele internetgedoe best wel moeilijk voor me! Heb goedkoop mijn website online gekregen en kreeg er nog wat andere features bij, al moet ik toegeven dat ik eerst uitzoeken wat ik daar nu allemaal
    mee kan! Wel goed dat de site bijna alles zelf voor je uitzoekt, gewoon je vereisten opgeven en verder blijven klikken! Super voor mensen die praktisch ingesteld zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =