Neckermann.com Beoordelingen & Ervaringen

Neckermann.com is een van oorsprong Duits postorderbedrijf dat inmiddels zijn diensten ook heeft uitgebreid naar andere landen van Europa. Naast op de traditionele wijze per catalogus en bestelnummer, kan je vanaf nu via de webshop van Neckermann.com ook online kleding, elektronica, gsm, dvd’s, mobiele telefoons, games, bedtextiel en nog veel meer bestellen.

De webshop van Neckermann.com is 24 uur op 24, zeven dagen op zeven geopend. Vanaf nu dus geen stress en drukte meer van de traditionele winkelcentra en shoppingsstraten. Zoeken binnen het totaalaanbod van Neckermann.com kan via één van de productcategorieën bovenaan de website (Damesmode, Herenmode, Kinderen, Wonen, Slapen, Beeld & geluid, Computers & telecom, Huishoudtoestellen, Fit, Mooi & vrije tijd, Speelgoed & games, Alles voor de zomer, Outlet en Merken). Neckermann.com heeft ook steeds een resem promoties en aanbiedingen in de spotlights staan. Boxspring aan 145 euro, een iPod voor nog geen 200 euro, een smartphone voor 85 euro en ga zo maar door.

Begin dus je shoppingtocht steeds met een blik op de homepage van Neckermann.com. Om up to date te blijven van de laatste acties en promoties beveelt Neckermann.com je de Neckermann.com-nieuwsbrief aan. Schrijf je gratis onderaan de website in en blijf als eerste op de hoogte van alle promoties. Dat Neckermann.com weet waarmee het bezig is, bewijzen de verschillende veilige betalings- en verzendingsmogelijkheden. Zo kan je je online bestelling per Visa, Mastercard, Maestro of persoonlijke Neckermann.com-creditcard afrekenen. Met deze laatste creditcard hoef je je Neckermann.com aankopen niet in één maal te betalen, maar spreidt je de kosten over de door jou gewenste looptijd. De bezorging van alle bestellingen is dan weer in handen van Kiala of de Post.


1 Neckermann.com Reviews

  • Neckermann.com ervaring van Freek

    Veel producten en lekker goedkoop. Wat moet je nog meer hebben? Wel oppassen met kledij! Al een aantal keer niet de juiste maar toegestuurd gekregen. Gewoon weer opsturen en bellen naar Neckermann en dan gaat alles gewoon retour. Levertijd valt best mee, is het product beschikbaar dan heb je het soms al na een dag bij je thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =