Mobistar Beoordelingen & Ervaringen

Mobistar is één van de grote drie telecombedrijven dat België telt. Zowel voor mobiele telefonie, internet, gsm’s als andere telecom gerelateerde producten ben je binnen Mobistar op de juiste plek. Het grote voordeel van Mobistar is dat het opereert via zijn eigen netwerk.

In tegenstelling tot andere kleinere Belgische operators hoeft het dus geen gebruik te maken van de netwerken van andere giganten. En dat verschil voel je in de portemonnee. Een overzicht van alle lopende acties en promoties vind je op de homepage. Zo kan je bijvoorbeeld momenteel een iPhone 4 bestellen voor amper 319 euro. Maar niet alleen met telefoontoestellen weet Mobistar raad. Mobistar heeft ook een resem producten binnen de categorieën Gsm-abonnementen, Herlaadkaarten, Mobiel internet, Internationale tarieven, Gsm en tablets en Promoties. De abonnementen van Mobistar zijn gekend voor hun eenvoudigheid. Geen tientallen verschillende pakketten. Nee, consumenten hebben de keuze uit drie diersoorten, die elk een welbepaald verbruik weerspiegelen.

Basisgebruikers kiezen best voor het kangoeroe-abonnement, smsers voor het dolfijn-abonnement en internetverslaafden voor het pakket panter. Elk abonnement wordt vergezeld van een duidelijke prijs, productkenmerken en aanbevolen type van gebruiker. Een dienst na verkoop wordt gereld via de klantendienst. Vragen of problemen? Neem dan telefonisch of per chat contact met hen op, of wissel je ideeën en vragen uit via het forum. Ook voor zakelijke klanten geïnteresseerd in grotere getalen van producten en diensten, is Mobistar een betrouwbare partner. Op maat van je onderneming komt Mobistar ter plaatste en diept alle mogelijkheden met je uit.


0 Mobistar Reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =