Medpets Beoordelingen & Ervaringen

Ook jouw huisdier verdient een perfecte verzorging. Medpets is een webshop met meer dan 4.000 verschillende producten voor katten, honden, paarden en andere kleine huisdieren. Niet alleen voor basis geneesmiddelen, maar ook voor aanvullende voedingssupplementen en dieetvoer kan je binnen de online winkel terecht. Starten doe je via de navigatiebalk links op de website. Klik het huisdier aan waarvoor je geneesmiddelen of voedingssupplementen zoekt, en verfijn je keuze per aandoening.

Binnen elke kwaal ontdek je een korte uitleg, de verschillende aanbevolen producten met hun werking en button om onmiddellijk de producten te bestellen. Voor de geïnteresseerde lezer verzamelde Medpets een assortiment aan boeken over honden, katten, knaagdieren en paarden.

Troeven van Medpets zijn onder andere het BeCommerce keurmerk, het weide aanbod aan verschillende geneesmiddelen van bekende fabrikanten, een gratis verzending van pakketjes boven de 49 euro, verschillende veilige betalingsmethoden (Bancontact, Sofort, Mastercard, Maestro, Visa, Paypal en Overboeking) en een levertijd tussen de één à drie werkdagen. Dankzij de grote voorraad waarover de webshop beschikt, kunnen ze de geneesmiddelen ook goedkoper verkopen dan traditionele dierenartsen. Kortom, voor elk kwaaltje waarmee je hond, kat, knaagdier of huisdier kampt heeft Medpets vast de oplossing.


0 Medpets Reviews

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =