Lexa Beoordelingen & Ervaringen

Lexa is al enige tijd één van de grootste datingsites binnen Nederland en België. Serieus daten met miljoenen mensen is dan ook heel eenvoudig. Automatisch bij je eerste bezoek krijg je een registratieformulier voorgeschoteld. Het is belangrijk om deze gegevens en vragen zo nauwkeurig mogelijk in te vullen. Op basis van deze gegevens gaat Lexa immers achteraf naar matchende partners op zoek.

Lexa steunt zijn matching-functie op zijn unieke Lexamore test. Jij vult de test in en maakt een profiel aan, Lexa doet de rest. Handig binnen Lexa is ook de mobiele applicatie. Geen vrees om je mails, matches en updates van Lexa te moeten missen wanneer je niet thuis bent. Vanaf nu check je alle updates van Lexa waar je je ook mag bevinden. Het aanmaken van een profiel, bekijken van aanbevolen matches en doorbladeren van anderen hun fotoalbums is helemaal gratis. Enkel voor het versturen en lezen van berichten heb je nood aan een geupgrade lidmaatschap. Prijzen voor dit lidmaatschap schommelen, afhankelijk van de duur tijd van een abonnement, rond de 9,99 euro per maand. Betalen kan onder andere per iDeal, Paypal, Visa, Mastercard of American Express. Tip: probeer zeker eens de daily 6. Dagelijks krijg je tot 6 gratis partnervoorstellen van geregistreerde leden in jouw buurt. Op zoek naar betrouwbaar daten in eigen streek? Meld je dan vandaag nog aan via Lexa.nl.


0 Lexa Reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =