Knack Beoordelingen & Ervaringen

Knack is een Belgisch weekmagazine dat duiding geeft binnen nieuws, kunst, literatuur en entertainment. Een hoog informatief duidingsgehalte voor een mini-prijs. Via Knack krijg je immers niet één, niet twee, maar liefst drie magazines voor de prijs van één. Zowel actualiteit en informatie uit binnen- en buitenland wordt binnen het magazine op een speelse wijze opgediept. Ook de website van Knack geeft richting aan je dagelijkse leven. Het laatste nieuws rond sport, cultuur, mensen, wetenschap, gezondheid, boeken, auto en natuur ontdek je in enkele muislikken tijd. Overtuigd van de kwaliteit en meerwaarde van Knack? Word dan via de Knack-website een Knack abonnee.

Als bezoeker heb je de keuze om ofwel alleen de papieren versie, alleen de digitale versie of een combinatie van beide versies te ontvangen. Betalen kan per trimester en zonder enige verdere aankoopverplichting. Ook voor een stevige portie discussie en vrije meningsuiting kan je binnen Knack terecht. Knack besteed steeds aandacht aan inkomende lezersbrieven en forumposts.

Zoals hierboven aangehaald, ontvang je als abonnee maar liefst drie verschillende tijdschriften. Weekend Knack neemt je mee naar de wereld van lifestyle, mode, parfum en living. Focus Knack als derde deel gaat dan weer dieper in op entertainment. Onder andere de dagelijkse radio- en tvplanning, recensies van films en cd’s en andere culturele aangelegenheden worden daarbinnen verder uitgewerkt. Knack, dat is informatie, entertainment en literatuur zoals het hoort.


1 Knack

  • Knack ervaring van Annelies

    1. Ik sponser geen leugenaars, dus graag uw proefpakket bijhouden. Gaan ongeopend de vuilbak in.
    2. Stop met dagelijks te telefoneren om mij een abonnement te verkopen. Als ik leugens wil horen, kijk ik wel naar het nieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =