Jamin Beoordelingen & Ervaringen

Jamin is dé online specialist in zoets en lekkers. Gaande van chocolade, koekjes, snoepgoed tot zelfs complete cadeaus: elke zoetekauw beleefd zijn hoogdagen binnen de webshop. Alle momenteel lopende acties en promoties worden duidelijk getoond op de homepage. Idem kan je er het snoep- en chocoladegoed met de grootste kortingen aantreffen.

Zoeken binnen de webshop kan via één van de vele productcategorieën bovenaan de website (Iets te vieren, Chocolade, Snoep, Bakproducten, Koek, Cadeaus, Twizzl, Ijs, Kids, Vakantie, Zakelijk). Vervolgens kan je alle gevonden resultaten nog nader verfijnen op basis van subcategorie, prijs en aanbieding.

Weet je perfect waarnaar je op zoek bent? Geef dan een zoekwoord binnen de zoekbalk bovenaan de website in. Al het lekkers van de website wordt voorzien van een duidelijke foto, korte productomschrijving, link voor meer info en button om onmiddellijk het product te bestellen. Ook voor zakelijke klanten heeft Jamin originele cadeaus. Een chocoladen iPhone, chocoladen iPad, snoepmedaille: geef je relatiegeschenk of personeelsattentie een persoonlijke touch.

Kenmerken waarop Jamin zelf fier is, zijn onder andere de mogelijkheid om gratis een kaartje toe te voegen aan je cadeau, het feit dat het pakket reeds morgen aan huis wordt geleverd wanneer je vandaag voor 20 uur bestelt, de optie om een bezorgdatum in de toekomst uit te pikken, de verschillende eenvoudige betalingsmethoden (Visa, Mastercard, American Express, iDeal en Paypal) en zijn talrijke acties. Wil je jezelf of iemand anders verwennen met een lekkernij? Kijk dan eerst even op Jamin.be.


0 Jamin Reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =