Ibood Beoordelingen & Ervaringen

Ben je een prijsbewuste shopper? Dan zul je vast al eens gehoord hebben van Ibood. Ibood is een dagdeal-aanbieder zoals er inmiddels al meer dan honderd het internet vullen. Nochtans is een bezoekje aan Ibood absoluut de moeite waard. De website is immers enorm simplistisch en gebruiksvriendelijk.

Zoeken naar de deal van de dag is heel eenvoudig. Meld je aan binnen de Ibood website, hou dagelijks je mailbox in het oog en ontdek tussen 00:00 en 23:59 dagelijks de deal van de dag. Gedurende die 24 uur en tot zolang de voorraad strekt kan jij het artikel in de afprijzing aankopen. Zowel elektronica, cosmetica, reizen, gadgets als andere zaken passeerden al de revue binnen Ibood. Zo kon je afgelopen week bijvoorbeeld een Philips universele afstandsbediening aankopen aan -70% en je keukenuitzet uitbreiden met een messenset aan -50%. Troeven van Ibood zijn de immense kortingen op A-producten, een 100% veilige betaling (betalen kan per Visa, Mastercard, American Express of Bancontact), een volledige garantie zoals in doorsnee winkels en een thuisbezorging via TNT. Bij elke deal staan meteen ook de verzendingskosten vermeld zodat je perfect je totale korting kan berekenen. Op zoek naar een betrouwbare one day deal-aanbieder? Ibood noemt zichzelf alleszins de grootste van Europa.


1 Ibood Reviews

  • Ibood ervaring van Lena

    Een kortingssite waar je echt wel wat aan hebt! Bruikbare producten en geen foefjes die maar op het internet worden gesmeten om snel wat geld te verdienen! Betrouwbaar en snel geleverd! Al dingen retour gestuurd en altijd erg correct behandeld geweest; of de foute bestelling werd geruild of ik kreeg mijn centen gewoon weer terug! Niets op aan te merken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =