GSMbatterij.be Beoordelingen & Ervaringen

GSMbatterij.be is de online shop wanneer men op zoek is naar een batterij voor mobiele telefoon of tablet. Of het nu gaat om trage batterijen, batterijen die snel leeg zijn of wellicht zelfs om batterijen die beschadigd zijn, GSMbatterij.be biedt op al deze problemen dé oplossing.

Alle originele batterijen van merken als Apple, BlackBerry, HTC, Huawei, LG Mobile, Nokia, Samsung en Sony worden geleverd door GSMbatterij.be. Het is zelfs mogelijk om een batterij te bestellen die niet in de webshop staat.

Alle batterijen zijn superscherp geprijsd en regelmatig worden er op GSMbatterij.be leuke acties en aantrekkelijke aanbiedingen aangeboden. Bij GSMbatterij.be is de kwaliteit dik in orde en klanten ontvangen daarnaast maar liefst zes maanden garantie op de bestelde producten. Er is zelfs de mogelijkheid om tot wel twee weken na aankoop de producten te retourneren.

Naast batterijen voor mobiele telefoons en tablets biedt GSMbatterij.be accessoires, gereedschap, externe batterijen en headsets aan. En voor bestellingen die die voor 18:00u zijn geplaatst geldt dat deze de volgende dag al worden geleverd.


1 GSMbatterij.be Reviews

  • GSMbatterij.be ervaring van Lennert Eeckhout

    Kapotte batterij gekregen, veel langere leveringstijd dan aangegeven en super slechte klantenservice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =