Groupon Beoordelingen & Ervaringen

Groupon is waarschijnlijk dé grootste dagdeal aanbieder of collectieve koopwebsite van het moment. Met een activiteit in meer dan 46 landen, miljoenen geregistreerde leden en duizenden actieve bezoekers valt daarover niet te twijfelen. Reeds sinds zijn oprichting in 2008 kunnen via de website tientallen of honderden euro’s bespaard worden op een avondje of middag gezellig uit. Een etentje in de buurt aan min 50%, een dagje welness aan min 70%, salsa-lessen aan de helft van de prijs,… Je kan het zo gek, avontuurlijk of romantisch niet bedenken of het passeerde al de dagdeal op Groupon. Groupon werkt volgens het ‘samen staan we sterk’ principe.

Voordat elke aanbieding online verschijnt, wordt per deal bepaald hoeveel leden zich minimaal moeten inschrijven. Wordt dat aantal gehaald? Dan ontvangen alle ingeschreven leden op de deal een kortingsbon tegen het overeengekomen tarief. Schrijf je je in voor een deal, maar wordt het vereiste aantal inschrijvers niet gehaald? Geen probleem, de deal gaat simpelweg niet door. Groupon stemt zijn deals af op basis van de gegevens die tijdens de registratie ingaf. Voor leuke restaurantbezoekjes of avonturen hoef je je dus helemaal niet ver te verplaatsen. Daarnaast beschikt de webshop ook over een Shopping en Travel-katern. Vragen of problemen tijdens het surfen op de website? Neem dan contact op met de klantendienst per telefoon of chat. Diensten, vrije tijd, tickets, restaurant, gezondheid, beauty en wellness en zelfs reizen: via Groupon bespaar je geld op allerlei vlakken.


3 Groupon Reviews

 • Groupon ervaring van Lana

  Ik kocht voor mijn gezondheid een druktherapieapparaat op Groupon, €320!!!!!!!!
  Ik krijg een kapotte doos van een rommeltje dat je zo in de action koopt met het ‘merk’ er als sticker op gekleefd. Heel gedoe om het terug te sturen en kan waarschijnlijk nog een maand op mijn geld wachten. Echt een schande is dit!

 • Groupon ervaring van Laetitia

  Al positieve en negatieve ervaringen mee gehad. Had restaurant etentje besteld voor mij en mijn partner (aan een schandalig goedkope prijs) en viel reuzegoed mee! Heel vriendelijk personeel, lekker eten, je merkte totaal niet dat we voor prijsje kwamen eten. Paar schoenen dat ik besteld had via Groupon nooit gezien. Hangt dus van de leverancier waarmee Groupon samen werkt zeker?

 • Groupon ervaring van Federico

  Verschrikkelijk! Bedriegers! Mijn vriendin en ik hadden ons ingeschreven voor een sushiworkshop, maar die ging niet door! Vier maanden later, nog steeds niets van ons geld gezien! De medewerkers aan de helpdesk blijven ons maar afschepen. Ik schrijf nog een brief en stap dan naar een advocaat. Hier laat ik het niet bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =