Goldendeals Beoordelingen & Ervaringen

 

De beste deals van de dag tref je op Goldendeals aan. Toegangstickets voor leuke evenementen, avonturen om nooit meer te vergeten, huishoudtoestellen en zoveel meer: het passeerde allemaal al de revue op Goldendeals. Het principe van Goldendeals is dan ook heel eenvoudig: als geregistreerde abonnee van de website ontvang je per mail de golden deal van de dag. Vervolgens is het de bedoeling om de deal zoveel mogelijk te verspreiden via één van de vele sociale netwerksites. Immers pas als het vereiste aantal minimumkopers inschrijft op de deal, gaat de deal door.

Gelukt? Dan wordt de voucher van de deal binnen een aantal dagen naar jou thuis opgestuurd. Zo kon je bijvoorbeeld de voorbije dagen inschrijven voor een 30 minuten rit in een Porsche, een complete dag skiën voor nog geen 20 euro, een D&G horloge voor nog geen 80 euro of een canvas ontwerpen met 38% korting.

Bij iedere deal staat een uitgebreide omschrijving van het product, nog te lopen duur tijd van de deal, aantal inmiddels ingeschreven leden en link richting het aanbiedende bedrijf. Reeds sinds 2011 kan je op die manier voordelig zaken doen. Maar ook als onderneming is Goldendeals een aanrader. Door het opzetten van een campagne via de Goldendeals-website, verkrijg je onmiddellijk naambekendheid bij de duizenden ingeschreven abonnees en kan je zo je product voordelig op de markt plaatsen. Kortom, de voordeligste deals binnen Nederland en België vind je via de webshop van Goldendeals.


2 Goldendeals Reviews

  • Goldendeals ervaring van Petra

    Nee, echt niet tevreden over. Had vorig najaar twee kettingen van nieuwe collectie besteld, maar uiteindelijk niet geleverd. Verschillende malen voor gemaild, maar klantenservice bleek onbeschikbaar. Wachten inmiddels al tot nu (meer dan 3 maanden) op ons geld. Blijkbaar heeft onderneming nu ook zijn boeken neergelegd.

  • Goldendeals ervaring van Leslie

    Geen idee of ik hier tevreden over moet zijn, net tickets gekocht en nu is de site niet meer beschikbaar… Als het bedrag nu ook al van mijn rekening is, dan hoop ik toch dat alles in orde komt! Eerder een erg onbetrouwbare indruk van Golden Deals! Zou dit niet aanraden bij vrienden of familieleden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =