Furnies Beoordelingen & Ervaringen

Furnies is een moderne, eigentijdse webshop met design meubels, lampen, kapstokken en andere accessoires voor in huis. Handig ingedeeld per ruimte, kan je vliegensvlug je interieur van een nieuwe touch voorzien. De ene eet- of slaapkamer is de andere niet. Net daarom richt Furnies zijn pijlen niet op één welbepaalde stijl. Nee, gaande van klassiek tot landelijk of modern: de combinatiemogelijkheden liggen helemaal bij jou. Op zoek naar een nieuw tafeltje voor in de woonkamer? Of zoek je een romantisch bed om je oude in de slaapkamer te vervangen? Surfen doorheen de webshop kan eenvoudig per type van product en vervolgens via de verschillende subcriteria. De prijs, kleur en afmeting zijn immers bepalend voor je keuze.

Ook professionelen kunnen perfect binnen Furnies terecht. Furnies biedt immers bureaus, bureaustoelen en vergadertafels aan van kwalitatieve merken als Jardin Blanc, Trendsiv en Kare design. Ieder bezoek werp je beter ook eens een blik op de deal van de dag. Dagelijks wordt er één welbepaald artikel extra in de afprijzing geplaatst. 24 uur lang en tot zolang de voorraad strekt, kan je vervolgens dit ene artikel met 20, 30 of zelfs meer % korting aankopen. Ondanks het enorme aanbod van Furnies, boet de webshop niet in aan klantvriendelijkheid. Alle bestellingen boven de 50 EUR worden gratis verzonden, klanten beschikken steeds over een 30 dagen retourrecht, er is tijdens de kantooruren steeds een klantendienst bereikbaar en betalen kan via tal van manieren. Jouw interieur heeft via Furnies dus een streepje voor op niet-Furnies klanten.


1 Furnies

  • Furnies ervaring van Claudette

    Heb twee maand geleden nieuw salontafeltje besteld voor in de living. Niet extreem duur, maar wel trendy model. Artikel was volgens website voorradig, maar tot op heden (we zijn nu twee maand later!) nog niets ontvangen. Heb al 3x contact opgenomen met de klantenservice, waar ze mij telkens vertellen dat ‘bestelling verwerkt wordt’. Blijf nog 1 maand afwachten, maar dan is de maat vol.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =