Flinndal Beoordelingen & Ervaringen

Jong of oud, zomer of putje winter: aanvullende supplementen en vitamines kunnen nooit kwaad. Sinds zijn start is Flinndal inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van voedingssupplementen in Nederland en België. Alle supplementen van Flinndal worden rechtstreeks aan de consument geleverd. Met andere woorden: de producten van de webshop zul je nergens anders aantreffen in een fysieke winkel. De webshop deelde al zijn producten in over de categorieën Populair, Omega 3, Vitaminen, Hulpmiddelen en Overige supplementen.

Ook bestaat er de mogelijkheid te zoeken op basis van aanbevolen leeftijd en activiteit. Bij elk product staan de belangrijkste productkenmerken, eerdere waarderingen van andere klanten, verschillende verpakkingsmogelijkheden en de bijsluiter vermeld. Ook top is de afbeelding van de vitamine. Zo weet je meteen of het al dan niet om een grote tablet gaat en eventuele moeilijkheden met het slikken voorkomen kunnen worden.

Flinndal is niet voor niks dé webshop inzake vitaminen. Zo geniet je steeds van een gratis verzending, worden alle pakketjes aan huis afgeleverd, zijn de vitaminen steeds veilig verpakt, kun je gedurende 30 dagen gratis aangekochte goederen retouren, gratis een klantendienst bereiken en kiezen uit één van de vele betalingsmogelijkheden. Zowel per factuur of via éénmalige domicilie reken je probleemloos je bestelling af.


2 Flinndal Reviews

  • Flinndal ervaring van Jos Buys

    Heel eenvoudig om online voedingssupplementen te bestellen. Zowel al via de webshop als rechtstreeks via de klantenservice besteld, en nooit problemen mee gehad. Moest zelfs niet aanwezig zijn om pakketje in ontvangst te nemen, werd in brievenbus gedeponeerd. Bedankt.

  • Flinndal ervaring van Robrecht

    Al fitnesser heb ik best wat ervaring met verschillende voedingsupplementen, maar mijn lichaam reageert het beste op de producten van deze webwinkel. Vroeger had ik regelmatig last van acne of zelfs ergere kwaaltjes, maar dat is nu gelukkig allemaal verleden tijd! Verzending is ook helemaal gratis, dat is altijd mooi meegenomen, zeker als je pakketje al wat producten bevat:)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =