Europ Assistance Beoordelingen & Ervaringen

Een ongeval is zo gebeurd. Zeker wanneer je je in een andere omgeving bevindt. Wel, vertrouw daarom op de diensten van Europ Assistance. Europ Assistance is een organisatie met al meer dan 45 jaar ervaring op vlak van reisbijstand, annulatieverzekeringen, bijstand aan de woning, bijstand aan huis en pechverhelping.

Zoeken binnen het totaalaanbod aan producten kan via de navigatiebalk bovenaan de website. Klik de productcategorie waarin je geïnteresseerd bent aan, en zoek vervolgens verder op basis van het gewenste type verzekering. Binnen elke verzekering vind je een opsomming van alle dekkingsgronden, optie voor meer info, jaarlijkse prijs en button om je premie/offerte te berekenen. Vragen of problemen in de loop van je verzekering? De klantenzone helpt je graag verder. Zowel telefonisch als per mail kan je bij de klantendienst terecht voor schade aangiften, wijziging van contracten en allerlei andere vragen. Handig: jij hoeft zelf niet te bellen. Vul simpelweg je telefoonnummer rechts in op de pagina en onmiddellijk belt een medewerker van Europ Assistance je terug. Naast het basis verzekeringsaspect richt de website zich ook op het informatieve. Zo is er een blog vol handige posts en tips qua verzekeringen en zijn er talloze reis- en vakantievragen beantwoordt binnen de FAQ. Nood aan bescherming in het buitenland, een beveiliging van je vakantiebudget of hulp bij de dagelijkse bekommernissen in huis? Europ Assistance biedt een gepersonaliseerde oplossing voor elk probleem.


2 Europ Assistance Reviews

  • Europ Assistance ervaring van Justine

    Voor het moment maar één maal met service in contact geweest, en weinig tevreden over. Had pakket besteld met dekking mechanische problemen, lekke band en premium service voor het geval dat. En inderdaad: enkele maanden later tijdens onze trip naar Spanje probleem op de autosnelweg. Onmiddellijk contact opgenomen met de Belgische klantenservice, en daar verzekerden ze ons dat hulp onderweg was. Heeft uiteindelijk 2 (!) uur en enkele telefoontjes geduurd alvorens we iemand zagen. Die heeft ons gesleept naar een garage in de buurt. En daar stonden we dan. Kregen geen vervangwagen zoals beloofd. Uiteindelijk zelf huurwagen geboekt om onze vakantie verder te kunnen zetten. Jammer van de service, want uiteindelijk is onze wagen wel perfect hersteld.

  • Europ Assistance ervaring van Jill

    Wat zijn dat voor amateurs! Stond ik in Frankrijk in panne en kreeg niemand aan de lijn die me kon helpen! Zo moeilijk kan dat toch niet zijn:(! Absoluut NIET tevreden over de dienstverlening en ik dien dan ook een klacht in bij de ombudsdienst! Hier betaal ik niet voor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =