Euroflorist Beoordelingen & Ervaringen

Nood aan een boeket of bloemstuk voor een passende gelegenheid? Euroflorist bezorgt ze de dag zelf nog aan huis. Euroflorist werkt voor de bezorging van zijn bloemen enkel samen met kwaliteitsvolle bloemisten uit eigen streek. Geen vrees dus voor boeketten die al meer dan 24 uur onder weg zijn en daardoor hun beste tijd hebben gehad. Deze ochtend besteld? Dan worden ze vandaag nog afgeleverd.

Euroflorist deelde al zijn bloemstukken in over de categorieën Bestsellers, Verjaardag, Prijs, Gelegenheid, Bloemen, Cadeaus, Rouw en Internationaal. Kortom, zoeken naar bloemen kan op duizend en één manieren. Elk boeket wordt vergezeld van een drietal foto’s, verschillende mogelijke afmetingen, prijs inclusief verzendingen en aanbevolen accessoires. Benieuwd welke bloemen het goed blijven doen? Bekijk dan zeker eens de homepage van de webshop. Alle bestsellers en promoties worden daar op één handige pagina verzameld. Ook als zakelijke klant kan je binnen Euroflorist naar hartenlust bloemen shoppen: een verjaardag van een werknemer, een overlijden, een pensionering etc. Qua betalings- en verzendingsmogelijkheden is Euroflorist enorm flexibel. Zo kan je bijvoorbeeld je bestelling per creditcard of paypal afronden en worden de bloemen aan huis zelf afgeleverd. Voor een mooi boeket, origineel cadeau of leuk bloemstuk moet je vanaf nu de deur niet meer uit.


3 Euroflorist Reviews

 • Euroflorist ervaring van Kim Vansant-Lockefeer

  Bloemen nooit ontvangen, klantendienst geen hulp.

 • Euroflorist ervaring van David

  Ik heb een GROOT boeket besteld van €45 (+ vaas + voeding en levering totaal €67,89), en mijn moeder heeft een MINI boeket ontvangen dat ze bij haar bloemist voor rond de €15-20 zou kunnen krijgen (zonder de extra’s en levering).
  Ik heb naar de klantendienst foto’s gestuurd van de ontvangen bloemen en de foto die wordt gebruikt op de website. Het verschil is enorm. Dat een bedrijf winst moet maken, volledig mee akkoord, maar dit is puur bedrog! Het boeket is 50% kleiner. Wat is dan een “mini” boeket bij hen? 1 bloem?

  Dit is het standaard antwoord dat ik kreeg:
  Na het bekijken van de foto die u ons heeft toegestuurd, zijn wij tot de conclusie gekomen dat het boeket dat geleverd is door onze bloemist naar waarde is geweest. De grootte van een boeket wordt bepaald door de bloemenprijs op het moment van leveren, de beschikbaarheid en de manier van opmaak van de bloemist.

  Graag willen wij u erop wijzen dat eventuele vervangende bloemen van dezelfde of een hogere waarde zijn dan die uit de originele bestelling.

 • Euroflorist ervaring van Diderik

  Weinig op aan te merken. Heel correcte bloemenleverancier. Wel minpunt dat boeket uiteindelijk anders was dan aangegeven op de foto. Had boeket besteld voor de verjaardag van mijn moeder met rode rozen en veel groen, uiteindelijk was licht afwijkend. Maar voorts niets op aan te merken. Prijskwaliteit voor een boeket = super. Met klantenservice niet in contact geweest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =