Delhaize Beoordelingen & Ervaringen

Delhaize is een Belgische supermarktketen die onderdeel uitmaakt van de bekende Delhaize groep. Prijsvoordelige boodschappen en leuke promoties tref je sowieso aan binnen de supermarkt. Wist je echter dat Delhaize ook een webshop heeft waarop je onmiddellijk producten kan bestellen en thuis laten afleveren? Nee? Dan is Delhaizedirect.be een bezoekje brengen, zeker de moeite waard.

Alle producten werden opgedeeld per afdeling, productnaam, merk en rayon. Vervolgens kan je alle resultaten nog nader verfijnen op basis van kostprijs, aantal beschikbare stuks en smaken. Andere diensten van Delhaize zijn onder meer DelhaizeWineworld, de Delhaize fotoservice, Tom&Co en de Caddy Home. De website van Delhaize bevat daarnaast een rubriek ‘Promoties’ met alle lopende acties en promoties. Andere aanraders binnen de website: de uiteenzetting over de kwaliteitsnormen en verschillende merken van Delhaize, super lekkere recepten en kook tips, tips en tricks rond gezondheid en welzijn en een verwijzing naar de verschillende Delhaize supermarktzaken in jouw buurt. Kortom, op eender welk moment van de dag en voor welke gelegenheid ook je op zoek bent naar verse en smaakvolle producten: via Delhaize.be zit je helemaal juist.


14 Delhaize Reviews

 • Delhaize ervaring van Jeannine

  In Delhaize Haacht loopt inderdaad een personeelslid rond die zich langs alle kanten moet laten opmerken. Haar ongepast gedrag heeft mij ook aangezet ergens anders te gaan winkelen. Spijtig want verder zijn alle personeelsleden best vriendelijk. Maar door ergens anders te gaan heb ik toch ingezien dat er daar heel wat andere nadelen zijn, de parking is moeilijk (parkeerschijf verplicht), de karren worden er gewoon op een “hoop gegooid”. Er is heel wat beter te vinden én geen personeelsleden die zichzelf in de belangstelling willen zetten.

 • Delhaize ervaring van Florence

  Toch veel ontevreden klanten over Delhaize. Ik winkelde veel in Delhaize, in Haacht meer bepaald. Maar ook daar is het fel verslechterd, er lopen daar bepaalde “specimens” bij het personeel die ik wel eens persoonlijk op hun gedrag zou willen wijzen. Ik ga er bijna niet meer, er zijn voldoende betere winkels in de buurt.

 • Delhaize ervaring van Raf

  Elke keer als Delhaize acties organiseert is er tegen de tijd dat iedereen genoeg punten heeft geen voorraad meer. Dat was nu ook weer het geval voor de Moods actie van porselein. Schandalig!!

 • Delhaize ervaring van Mieke Beirens

  Heeft goede producten,maar aan de kassa kan er geen vriendelijk woordje af.Wat ik bijzonder irritant vind!!!Kan er eens geen vriendelijk woordje af na je zoveelste bezoek.Nee erg spijtig!!!Ga ook winkelen in de winkel in Maldegem en daar zijn ze ontzettend vriendelijk en behulpzaam.Wat kan hier aan gedaan worden???

 • Delhaize ervaring van Hugo

  Ik ben ook totaal ontevreden over Delhaize. Ze doen regelmatig bedrog met de prijzen e als je het aankaart lijkt het alsof de klant ongelijk heeft. Ze doen niet de minste moeite om klanten tevreden te houden. Vooral Delhaize Mechelen is een zeer onaangename winkel met een groot aantal onvriendelijke personeelsleden.

 • Delhaize ervaring van dorine algoed

  he vandaag thuislevering gekregen waarvoor vriendelijk dank ,een grote bestelling en slechts 2 produkten die niet in voorrad waren chapeau, en de chauffeur verdient ook een dikke pluim zeer vriendelijk ondanks de grote drukte toch nog mensen die een vriendelijk woordje kunnen placeren in deze uitzonderlijke periode,dikke dikke merci en tot de volgende groetjes dorine

 • Delhaize ervaring van Tom Verbeke

  Ik ben trouwe klant bij Delhaize maar merk de laatste tijd dat de voorverpakte sla altijd veel te nat in het zakje zit en bedorven is dagen voor de vervaldatum.

 • Delhaize ervaring van Vicky

  Bij thuislevering waren er zeker vijf producten niet aanwezig. Het geld ben ik gewoon kwijt, het enige wat ze willen doen is mij punten geven om bij hen te winkelen. Maar geen denken aan dat ik bij hen bij koop. En ik ben niet de enige gedupeerde. Bij honderden mensen hebben zij dit al gedaan. Zij leveren producten met opzet niet om ze daarna nog eens te kunnen verkopen en het geld steken zij in eigen zak. Deze oplichters moeten gestopt worden.

 • Delhaize ervaring van Rudi

  Uitbater krijgt van firma geschenken om uit te delen aan klanten als een bepaalde hoeveelheid van een bepaald product koopt. Deze uitbater verkoopt de geschenken op 2 de hands en je mag ze afhalen en betalen in zijn winkel!

 • Delhaize ervaring van Isabel

  De dienst van thuislevering is heel slecht! Ze leveren niet op de gevraagde dag of uur. Toch moet u betalen voor de ‘gevraagde reserveringsblok’: de dag en uur dat u wenst de levering te ontvangen. De app werkt prima, maar ze moeten wel hun best doen om de dienst te verbeteren. Ook op de app staat misleidende informatie: “gratis levering” dat is niet waar! Ze hebben gewoon een andere naam voor: “reserveringskost” en boevendien voor niets want ze leveren wanneer ze zelf willen!

 • Delhaize ervaring van Anny Truyens

  Op zaterdag 30/112019 een zakje met 2 kg appelsienen (navelina) gekocht voor €3,29. Thuisgekomen heb ik gemerkt dat er 2 rotte exemplaren inzitten. Dit is toch een halve kilogram slechte appelsienen.

 • Delhaize ervaring van Alain Lovenweent

  Twee tongetjes gekocht in Delhaize Mechelen. Ingewanden zijn nooit uitgekuist bij Delhaize. Bij Carrefour is ditwel zo. Nochtans draagt Delhaize frisheid en gebruiksgemak hoog in het vaandel. Toch lijkt de Carrefour afwerking beter en verser

 • Delhaize ervaring van Janinne De Backer

  Had na wat vergelijken een fotoboek besteld via Delhaize.be. Vond interessante promo met de extra korting. Alleen wou de website mijn kortingscode niet accepteren. Meteen contact opgenomen met de klantenservice en had paar uurtjes later reactie dat ze de korting handmatig zouden accepteren. Besteld met keuze om achteraf te betalen, en inderdaad korting werd verrekend. Nies over Delhaize zijn service dus te zeggen. Ga ook steeds in het stad winkelen bij Delhaize.

 • Delhaize ervaring van Janne

  Vanmorgen de thuislevering uitgetest, twee producten niet geleverd en eentje was al over datum… Waarom maakt deze supermarkt hier zoveel promo rond als de bestelling dan niet eens klopt? Lijkt mij allemaal een beetje zinloos, of niet? De prijs klopte wel het dat wat er geleverd werd… Vraag me dan alleen af waar die twee ontbrekende producten naar toe zijn…:) Volgende keer beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =