Delhaize Beoordelingen & Ervaringen

Delhaize is een Belgische supermarktketen die onderdeel uitmaakt van de bekende Delhaize groep. Prijsvoordelige boodschappen en leuke promoties tref je sowieso aan binnen de supermarkt. Wist je echter dat Delhaize ook een webshop heeft waarop je onmiddellijk producten kan bestellen en thuis laten afleveren? Nee? Dan is Delhaizedirect.be een bezoekje brengen, zeker de moeite waard.

Alle producten werden opgedeeld per afdeling, productnaam, merk en rayon. Vervolgens kan je alle resultaten nog nader verfijnen op basis van kostprijs, aantal beschikbare stuks en smaken. Andere diensten van Delhaize zijn onder meer DelhaizeWineworld, de Delhaize fotoservice, Tom&Co en de Caddy Home. De website van Delhaize bevat daarnaast een rubriek ‘Promoties’ met alle lopende acties en promoties. Andere aanraders binnen de website: de uiteenzetting over de kwaliteitsnormen en verschillende merken van Delhaize, super lekkere recepten en kook tips, tips en tricks rond gezondheid en welzijn en een verwijzing naar de verschillende Delhaize supermarktzaken in jouw buurt. Kortom, op eender welk moment van de dag en voor welke gelegenheid ook je op zoek bent naar verse en smaakvolle producten: via Delhaize.be zit je helemaal juist.


6 Delhaize Reviews

 • Delhaize ervaring van Rudi

  Uitbater krijgt van firma geschenken om uit te delen aan klanten als een bepaalde hoeveelheid van een bepaald product koopt. Deze uitbater verkoopt de geschenken op 2 de hands en je mag ze afhalen en betalen in zijn winkel!

 • Delhaize ervaring van Isabel

  De dienst van thuislevering is heel slecht! Ze leveren niet op de gevraagde dag of uur. Toch moet u betalen voor de ‘gevraagde reserveringsblok’: de dag en uur dat u wenst de levering te ontvangen. De app werkt prima, maar ze moeten wel hun best doen om de dienst te verbeteren. Ook op de app staat misleidende informatie: “gratis levering” dat is niet waar! Ze hebben gewoon een andere naam voor: “reserveringskost” en boevendien voor niets want ze leveren wanneer ze zelf willen!

 • Delhaize ervaring van Anny Truyens

  Op zaterdag 30/112019 een zakje met 2 kg appelsienen (navelina) gekocht voor €3,29. Thuisgekomen heb ik gemerkt dat er 2 rotte exemplaren inzitten. Dit is toch een halve kilogram slechte appelsienen.

 • Delhaize ervaring van Alain Lovenweent

  Twee tongetjes gekocht in Delhaize Mechelen. Ingewanden zijn nooit uitgekuist bij Delhaize. Bij Carrefour is ditwel zo. Nochtans draagt Delhaize frisheid en gebruiksgemak hoog in het vaandel. Toch lijkt de Carrefour afwerking beter en verser

 • Delhaize ervaring van Janinne De Backer

  Had na wat vergelijken een fotoboek besteld via Delhaize.be. Vond interessante promo met de extra korting. Alleen wou de website mijn kortingscode niet accepteren. Meteen contact opgenomen met de klantenservice en had paar uurtjes later reactie dat ze de korting handmatig zouden accepteren. Besteld met keuze om achteraf te betalen, en inderdaad korting werd verrekend. Nies over Delhaize zijn service dus te zeggen. Ga ook steeds in het stad winkelen bij Delhaize.

 • Delhaize ervaring van Janne

  Vanmorgen de thuislevering uitgetest, twee producten niet geleverd en eentje was al over datum… Waarom maakt deze supermarkt hier zoveel promo rond als de bestelling dan niet eens klopt? Lijkt mij allemaal een beetje zinloos, of niet? De prijs klopte wel het dat wat er geleverd werd… Vraag me dan alleen af waar die twee ontbrekende producten naar toe zijn…:) Volgende keer beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =