Dealdonkey Beoordelingen & Ervaringen

Dagelijks tientallen euro’s besparen op één luttele aankoop? Dan is DealDonkey bezoeken de moeite waard. DealDonkey heeft 24 uur lang één welbepaald product in de aanbieding.

Enkel tijdens die lopende uren kan je het product extra voordelig bestellen. Naast het product in de aanbieding staan ook onder andere de oorspronkelijke prijs, het kortingspercentage, een korte productomschrijving en mogelijke toepassingen van het product vermeld. Onder aan het product vind je beoordeling van andere DealDonkey-klanten. Is de aanbieding de moeite waard, of compleet overbodig? De andere bezoekers van DealDonkey beoordeelden het alvast voor jou. Elke dag om stipt 11u verschijnt de nieuwe aanbieding van DealDonkey.

Pluspunten van de webshop? De verschillende mogelijkheden qua betalen (Visa, Mastercard, Maestro, Paypal, iDeal en Bancontact), een supersnelle verzending uit het eigen magazijn, afleveringsmogelijkheden thuis of in een DHL servicepunt in de buurt en de mogelijkheid om je aan te melden voor de DealDonkey-nieuwsbrief. De webshop van DealDonkey werd door TrustPilot beoordeeld met een gemiddelde van 9,1 op 10. Niet slecht als je weet dat al minstens 125 personen de webshop beoordeelden. De allerbeste producten tegen de allerlaagste prijs? Dat is DealDonkey.


15 Dealdonkey Reviews

 • Dealdonkey ervaring van Ted

  Het is goedkoop en een goede servies.

 • Dealdonkey ervaring van andre segers

  Ik had een duivenprobleem en zocht hiervoor een oplossing. Kom ik enkele dagen later toch de oplossing tegen bij deal donkey : de antiklimstrip ! Dus maar vlug bestellen !
  Bestelling, betaling én levering konden niet vlotter verlopen !

 • Dealdonkey ervaring van Ellen

  Prima deal- scherpe prijs. Goede communicatie omtrent aflevering pakket. Supersnelle levering. Zeer tevreden!

 • Dealdonkey ervaring van Martha Schniermanni

  Een snelle levering, leuke prijs van de artikelen

 • Dealdonkey ervaring van Oud

  Super snelle levering en goeie service.

 • Dealdonkey ervaring van Van laenen marc

  Al iets besteld en tevreden

 • Dealdonkey ervaring van Fred

  Geweldig goede producten voor een betaalbare prijs.

 • Dealdonkey ervaring van Walter Bosch

  Jullie hebben goede producten en leveren ze snel. Ook de klantenservice is heel goed.9

 • Dealdonkey ervaring van Lieve Heynderycx

  Ik bestelde de 4 fruitboompjes, 2 x. Ze zijn in heel goede staat aangekomen. Ik plant ze binnenkort met de tuinman. En volgend jaar eet ik misschien al mijn eigen appels, peren, pruimen en kersen van zuilboompjes. Joepie!!

 • Dealdonkey ervaring van aerts albert

  Heel goed goed in gepak en op tijd geleverd

 • Dealdonkey ervaring van Jeroen

  Zeer prettige website met leuke deals en ook goedkoop. De klantenservice is zeer behulpzaam en reageert zeer snel en vriendelijk.

 • Dealdonkey ervaring van Verbeeck

  Toffe deals, gemakkelijk te bestellen. Degelijk materiaal en snelle levering.

 • Dealdonkey ervaring van DealDonkey stopt niet met mailbox vol te spammen

  Ik kwam via Google terecht op DealDonkey en kocht twee keer iets aan een aantrekkelijke prijs. Als ik het product kreeg, werd telkens duidelijk waarom: het was van ondermaatse kwaliteit. Nu ja, ‘buyer beware’ zeggen ze in ’t Engels. Dus: lesje geleerd, ja, maar je raakt niet meer van ze af. Ze sturen je dagelijks mails en vaak meerdere mails per dag met alsmaar dezelfde aanbiedingen. Er staat onderaan in hun mails een link ‘Uitschrijven’ en je krijgt dan een bevestiging dat je zogezegd uitgeschreven bent, maar dat is niet zo. Ze blijven je mailbox volspammen. Ik stuurde een mail naar hun algemeen mailadres met de vraag me te verwijderen uit hun mailinglist of desnoods m’n hele account te verwijderen, maar daar kreeg ik gewoon geen antwoord op. Dus een website die spullen verkoopt van zeer lage kwaliteit en die je mailbox daarna volspammen, of je het wil of niet. Bij mij gaan ze op de lijst van ongewenste afzenders en daarmee is het klaar, maar ik waarschuw iedereen toch graag even.

 • Dealdonkey ervaring van Claudine

  Niets op aan te merken. Ben heel tevreden over. Had speciaal voor de kerstdagen een luxe horlogebox besteld om cadeau te geven aan mijn man. Levering binnen afgesproken termijn. Snel, efficiënt en eerlijk, wat moet het meer zijn?

 • Dealdonkey ervaring van Gianni

  Tof concept! Net schoenen gekocht aan ongeveer de helft van de prijs en volgens de info op de site zouden ze deze week nog moeten aankomen! Zeker eentje om vaker te bekijken! Niet alleen kledij maar ook gereedschap en huishoudapparatuur!! Wel eerste even een account aanmaken, en dan ben je zo vertrokken! Doen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =