Cosmox Beoordelingen & Ervaringen

Boeken, cd’s, dvd’s en andere elektronica? Die bestel je via de webshop van Cosmox. Sinds zijn ontstaan in 2006 wist Cosmox inmiddels meer dan 500.000 artikelen op zijn webshop te verzamelen. Nieuwigheden, promoties en andere voordelen worden handig op de homepage verzameld. Zoeken binnen het totaalassortiment van de webshop kan via de navigatiebalk bovenaan de website.

Klik de productcategorie (Boeken, Muziek, Films, Games, Speelgoed, VRT selectie of Acties) aan, en verfijn voorts het resultaat via de subcategorieën. Ieder product van de webshop is voorzien van een uitgebreide omschrijving, persoonlijke beoordeling van andere klanten, eventuele kortingen en geschatte levertermijn. Pluspunten van de webshop zijn onder andere de mogelijkheid om 24 uur op 24, zeven dagen op zeven te bestellen en verschillende betalingsmogelijkheden zoals overschrijving, bancontact, Visa of Mastercard.

Niet tevreden over het gewenste product? Gedurende de eerste 14 dagen na je aankoop retour je het probleemloos weer richting Cosmox. Alle verzendingen via de webshop zijn helemaal gratis. Geen extra verzendings- of servicekosten dus wanneer je een bestelling plaatst via Cosmox. Een leuke cadeauverpakking? Voor een kleine meerkost van 0,95 euro wordt je bestelling fancy en modieus verpakt. Kortom, voor literatuur, filmartikelen en andere producten aan scherpe prijzen moet je bij Cosmox zijn.


2 Cosmox Reviews

  • Cosmox ervaring van Paula Yves

    Vorige maand nieuwe dvd via Cosmox besteld. Ben nogal een dvd fan, dus wou kijken of ik misschien altijd betrouwbaar kon bestellen via hun. Om op verzendingskosten te besparen nog iets extra bij besteld. Maar uiteindelijk enkel dat extra als pakket thuis ontvangen, hoewel stond bij verzendingen dat ze beiden waren vertrokken! Contact opgenomen met de klantenservice, en kreeg daar wel onmiddellijk hulp. Gingen het pakketje opnieuw opsturen (raar als het al verzonden was?). Maar goed, was al blij dat ik het uiteindelijk allemaal kreeg

  • Cosmox ervaring van Lucas

    Goedkope onlinewinkel met erg makkelijke site en een ruim aanbod! Ik kocht vroeger regelmatig boeken en andere producten bij Amazon, met Cosmox ben ik toch wel wat beter af! De verzendingskosten liggen vaak ook een pak lager! Daar koop ik dan lekker gewoon nog een extra boek voor haha:D!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =