Cofidis Beoordelingen & Ervaringen

Nood aan krediet om je dromen waar te maken? Of beschik je liever over een comfortabele cash reserve in plaats van krap bij kas te leven? Cofidis.be beschikt over een waaier aan kredieten aangepast aan jouw dromen en wensen. Geïnteresseerden kunnen via de button ‘Leningen’ een keuze maken tussen Geldreserve, Mastercard® by Cofidis, Mastercard® Gold by Cofidis, Persoonlijke Lening, Autolening tweedehands, Renovatielening en Hergroepering van Kredieten. Kortom, voor zowel kleine als grote plannen is Cofidis.be een betrouwbare partner.

Elk specifiek product wordt duidelijk omschreven, wordt vergezeld van een online simulator en je krijgt bovendien de vier grootste troeven van het krediet. Via de online simulator kom je achteraf nooit bedrogen uit. Op basis van het te ontlenen bedrag en het gewenste type rente, geeft Cofidis.be je onmiddellijk weer wat de lening in zn totaliteit kost en hoeveel je maandelijks dient af te lossen.

Cofidis.be is vooral gespecialiseerd in krediet op afstand. Simpelweg de vereiste gegevens online invullen en ondertekenen, en binnen pakweg enkele dagen is je krediet ter beschikking gesteld. Desgewenst kan je als klant ook opteren voor een meer persoonlijke aanpak. Zo kan er vrijblijvend een Cofidis.be adviseur aan de deur komen om je te assisteren met invullen van formulieren en verzamelen van bewijsstukken. Onmiddellijk je budget raadplegen? Gebruik dan de handige Cofidis.be applicatie. Via deze app beheer je in enkele seconden tijd je inkomsten en uitgaven, waar je je ook op dat moment bevindt. Een betrouwbare Belgische partner op vlak van kredieten? Dat is Cofidis.be.

TIP: Wil je de Leningen van Cofidis vergelijken met leningen van andere bedrijven? Bezoek dan Forento.be waar je meer informatie kunt vinden over geld lenen en gemakkelijk leningen kunt vergelijken.

Klik hier voor de Cofidis website –>
Klik hier voor alle Cofidis aanbiedingen –>


17 Cofidis Reviews

 • Cofidis ervaring van Sebastian

  Kreeg zojuist een wazig bericht via berichten op mijn GSM. Daarin vraagt Cofidis per direct € 400,- per kaart over te maken, anders wordt het per 23-11-2022 € 725,- Ik ken heel Cofidis niet en snap ook niet hoe ze aan mijn nummer komen. Of is dit met hagel schieten en hopen dat er mensen zijn die er in trappen ?

 • Cofidis ervaring van Kenny

  Zijn grote oplichters

 • Cofidis ervaring van Maes guido

  Heb mijn lening vervroegd terugbetaald. Heb teveel betaald en cofidis moet me nog 46€ terugstorten. Is al van 22 sept en heb nog niks ontvangen.
  Cofidis vergeet het

 • Cofidis ervaring van Maes John

  Wegblijven van deze witte boord criminelen . Hebben mij verkeerd ingelicht over nakende wetswijziging en daardoor veel geld verloren.
  Ze zijn tot het einde blijven beweren dat ze niet op de hoogte waren alsof deze heren het Staatsblad niet lezen. Autoriteiten die een zeiltje in het oog moeten houden zoals Febelfin knijpen een oogje dicht.
  Beloften worden nooit nageleefd! Heeft mij veel geld gekost. Oplichters!!!

 • Cofidis ervaring van Rudi

  Heb 12 jaar geleden een Mastercard aangevraagd bij hen
  Moest toen volgens hen een verzekering afsluiten omdat het bedrag 10001 euro was
  Deze verzekering was voor overlijden en loonverlies omwille handicap
  Ben na ongeval al 10 jaar invalide
  Jaren hoor ik niets van cofidis tot oktober 2019 dan zijn ze er weer.
  Als ik hun zeg een verzekering bij hen te hebben afgesloten vinden ze totaal geen info over die verzekering.
  Ikzelf heb de polis ook niet want ex vrouw heeft alle papieren meegenomen toen ze mij verliet.
  Pure oplichting en bedrog cofidis.
  Gewoon afblijven!!!!!

 • Cofidis ervaring van Jonas

  Het zijn echt oplichters maken reclame van 3.99%rente echt dikke zever meer dan 10%rente betaal je uiteindelijk echt ik kan het niemand aanraden oplichters van 1ste klas beste is nog altijd bij uw eigen bank

 • Cofidis ervaring van Gustaaf Clovyn

  heb heel slechte ervaring met cofidis u gekregen geld of gestuurd geld van een lottery word gewoon niet op u rekening gezet heb dit al meermaals gevraagd en word gewoon niet gedaan zijn aftruggelaars en leugenaars

 • Cofidis ervaring van Gitte

  Mijn ervaring met Cofidis is dat ze verkeerde informatie geven, bijvoorbeeld dat ik zo snel mogelijk aangetekend moest opzeggen om de minste kosten te maken, met allerlei uitleg die aannemelijk was, en dat de kosten voor verzekering dan vanzelf wegvielen voor de rest van het bedrag…wat ik dus ook gedaan heb. Ik moet nu nog 460 opleggen, terwijl al 250 is terugbetaald… zelfs als ik de extra afhalingen van de kaart ervan heb bijgeteld bij wat ik moest terugbetalen. Dus ik ben meer dan 250 euro kwijt bovenop die 500 die ik wel gebruikt heb op 6 maanden, als waren het geldbriefjes die zomaar zijn in brand gestoken. Ik had dringend wat extra nodig en blijkt dat nu ineens ik nog veel meer financiële schade heb opgelopen. Het is schandalig en degoutant. Zo wanhopig en schandalig zijn die mensen van Cofidis die zich niet schamen en het niet op hun geweten kunnen nemen om anderen die al meer dan genoeg problemen hebben in de zak te zetten. De kwetsbare mens is toch wel altijd een vogel voor de afzetter! Geen aanrader!!! En waarom grijpt de overheid niet in voor zulke oneerlijke praktijken? Die moeten toch weleens door de mand vallen, zonder dat voordien duizenden mensen in de zak zijn gezet!

 • Cofidis ervaring van john

  zoals sommigen zeggen dat cofidis bedriegers zijn,ja dat is zeker waar,en ja,ze ztten de mensen in de zak om zo meer geld op te strijken !!ik ga dat melden bij economische zaken want die bedriegerij moet stoppen !voor eventuele nieuwe klanten kan ik alleen maar zeggen;ga elders en niet bij die oplichters van cofidis!

 • Cofidis ervaring van Anoniem

  Krediet aanmaken het makkelijkste wat er is.
  Garantieplus absoluut doen! Maar zeker nakijken want cofidis zal alles eraan doen om je ongewild contractbreuk te laten plegen of als je niet goed oplet word alsnog geld van je rekening gehaald.
  Klantenservice slecht, minimum 20minuten wachttijd, spreken vaak enkel frans of proberen nederlands maar dan krijg je u dossier niet goed uitgelegd.
  De onderlinge diensten werken erg slecht met elkaar.
  Heb elke maand sinds mijn vriendin ziek is gevallen met hun klantenservice moeten bellen om dat te verkrijgen waar ik recht op heb en zelfs na terugbetaling van de volledige lening worden verkeerde bedragen doorgestuurd.
  Mensen kijk na wat je werkelijk moet betalen, ze zitten in je zakken als je niet oplet.
  Ze geven uiteindelijk toe als je weet waar je over spreekt en als je duidelijk aangeeft waar je recht op hebt volgens het contract.

 • Cofidis ervaring van Rick

  Zijn enorme oplichters. Bij aanvraag creditcard alles gelijk geregeld, maar bij opzegging weten ze ineens van niks. Brieven blijken nooit aan te komen, zelfs aangetekende raken ze kwijt. Zijn niet hulpvaardig en zelfs bot bij de klantenservice. Zelfs mijn ergste vijand wens ik niet toe bij Cofidis een product af te nemen.

 • Cofidis ervaring van Rafta

  Goed opletten, ze spreken gebrekkig nederlands en zullen in je zakken zitten als je niet oplet. Garantieplus is aan te raden als je ziek valt maar ook daar moet je serieus op je strepen staan om datgene waar je recht op hebt te krijgen alsook je rekening goed opvolgen om te voorkomen dat je in de tussentijd ongewild contractbreuk pleegt door hun toedoen en de garantie vervalt.

 • Cofidis ervaring van john pieters

  is een grote bedriegerij elders betaald men veel minder terug dan bij cofidis !is zeker geen aanrader en sterk af te raden !kijk liever eerst elders voor je spijt krijgt !

 • Cofidis ervaring van COOLS GUNTHER

  Ik ben helemaal niet tevreden over cofidis ik was er vroeger goede klant maar als ze al bekend zijn tot op het nieuws van VTM dat betaamt

 • Cofidis ervaring van COOLS GUNTHER

  de service bij cofidis laat te wensen over ik vraag al bijna een maand om mijn persoonlijke lening vroegtijdig terug te betalen maar mails worden niet beantwoord en de telefoongesprekken is de wachttijd erg lang ik denk dat dit een zaak voor de ombudsman wordt

 • Cofidis ervaring van Paul De Kimpe

  Jammer dat zo overgecommercialiseerd zijn. Banken doen nog subtiel moeite om cliënteel te sprokkelen, Cofidis zelf doet mailings om een zo groot mogelijk publiek aan te trekken. Kwam anderzijds wel goed uit, want keek met mijn partner toevallig rond voor een autolening. Qua rente zijn ze duurder dan de klassieke banken, maar wel veel soepeler voor het toestaan van kredieten. Heeft dus zijn voor- en nadelen

 • Cofidis ervaring van Abdel

  Juist voor de eerste keer een lening online aangevraagd voor een trouwring. De rente viel goed mee in vergelijking met sommige andere banken. Verwerking ging ook snel, kreeg na tien minuten al een mailtje terug! Ik ga trouwen! Dank je wel, Cofidis! Allé, nu nog hopen dat mijn lief ja zegt :D!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =