Blokker Beoordelingen & Ervaringen

Blokker is met meer dan 600 winkels de grootste aanbieder op het gebied van huishuidelijk, wonen, keuken & koken, persoonlijke verzorging, speelgoed en tuin. Blokker heeft tevens ook een webwinkel die u kan terugvinden op www.blokker.be.

Blokker heeft een stevig basisassortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen. Juist die samenstelling van het assortiment, met de nadruk op het dagelijkse gebruik betekent dat we er voor iedereen zijn.

Blokker heeft een stevig basisassortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen en daarnaast luxe producten, speelgoed en tuinmeubilair.

Wel is het zo dat u niet al hun artikelen kunt bestellen via de website. Voornamelijk fotoartikelen kunnen wel besteld worden via de website. Er worden ook veel kortingen gegeven. Als u andere producten wilt zult u toch moeten naar één van hun winkels gaan.

Klantenservice op de website is er via een online mailformulier. Tevens kunt u Blokker ook vinden op Facebook. Betalen kan via Bancontact of overschrijving. Verzending gebeurd binnen de 3 werkdagen.


1 Blokker Reviews

  • Blokker ervaring van Lisette

    Had pannenset van Piet besteld via de webshop. Was toch voor een mooi bedrag, dus dan mag je hopen op wat extra zorg. Producten waren volgens status nog op voorraad, maar bevestiging van verzending kwam er niet door. Na drie dagen nog geen reactie, dus besloten telefonisch contact op te nemen met klantenservice. Bijna 15 minuten hetzelfde wachtdeuntje mogen horen, tot de mevrouw zei dat mijn bestelling wel degelijk al was verzonden en al moest afgeleverd zijn? Service systeem loopt daar blijkbaar aardig in de soep. Prijs van de pannen was beter dan andere concurrenten, maar service?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =