Bakker Beoordelingen & Ervaringen

Bakker is een online webwinkel die u kunt terugvinden op www.bakker-be.com. De webwinkel bestaat ruim 65 jaar en handelt vooral in tuinartikelen. Zo hebben ze categorieën met de namen bloembollen, bomen en heesters, planten, accessoires, groente en fruit, rozen, zaad en specials. Bakker is de grootste tuinspecialist in Europa, met extreem veel producten voor uw tuin. Per bloem of bloembollen vindt u een specificatie lijst met de specificaties van het artikel: zon, schaduw, groeihoogte…

De producten worden met de uiterste zorg verstuurd binnen hans Europa en met de meest kwalitatieve verpakkingsmethoden om de kwaliteit gewaarborgd te houden.

Bestelt u bij Bakker, dan is de kans groot dat u een gratis product krijgt bij uw bestelling. Wel hanteren ze een minimum orderbedrag van 10 euro per bestelling.

Klantendienst kan via het contactformulier op de website of via telefoon tijdens de werkuren. Betalen kan u doen via Visa, Master Card, Acceptgirokaart en overschrijving.


2 Bakker Reviews

  • Bakker ervaring van Pol De Kimpe

    Leuke webshop en al verschillende malen van gebruik gemaakt. Eerst een snoeischaar en ander gereedschap besteld voor onze tuin te onderhouden, nadien een set terrasverwarmers. Voor 4,95 euro verzendingskosten kan je er zelf niet om rijden! Hadden voor laatste bestellingo ook transportverzekering (koste maar 60 cent) genomen. Bestelling kwam aan binnen overeengekomen levertermijn, en kregen zelfs gratis geschenk bij onze twee bestellingen. Aanrader.

  • Bakker ervaring van Tim

    Mijn vriend en ik wonen op een klein appartementje met een terras op het dak. Omdat we die ruimte moeten delen met anderen, hebben we samen gezocht naar een barbecuetoestel dat voor iedereen aanvaardbaar was. We hebben even moeten zoeken, maar dan toch een klein, hip en rookvrij ding gevonden bij Bakker! Had nog nooit van de winkel gehoord, maar was een erg aangename verrassing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =