Babyhuys Beoordelingen & Ervaringen

Babyhuys is een webwinkel die je terugvindt op www.babyhuyswebshop.nl. De webshop is gespecialiseerd in babyartikelen. De site is beschikbaar in het Nederlands, Duits en Engels.

Naast de webshop is er ook een winkel in Harderwijk, Nederland. Zo kun je eventueel de artikelen die je wilt bestellen eerst gaan bekijken in de winkel. Babyhuys is tevens ook te vinden op Facebook en Twitter. Zo kun je al geïnteresseerde altijd op de hoogte blijven van de nieuwtjes en leuke acties. De meest populaire artikelen zijn: autostoeltjes, kinderwagens, babykamers, kinderstoelen en buggy’s. De kwaliteit is gewaarborgd omdat de meeste producten van bekende merken zijn.

Verzendkosten zijn gratis vanaf €40. Onder dit bedrag bedragen ze €2,95. De webwinkel beschikt over het thuiswinkel waarborg keurmerk. Klantendienst is beschikbaar via chat op de website, telefoon, Facebook en Twitter.

Babyhuys is dus een goed en betrouwbaar adres voor iedereen die op zoek is naar veilige, betrouwbare en kwalitatieve babyartikelen.


3 Babyhuys Reviews

  • Babyhuys ervaring van Loes

    Wij hebben een maxi cosi buggy besteld. De eerste was beschadigd. Mailtje gestuurd en we konden de buggy retour sturen. Over het retourproces en alle handelingen die je daarvoor moet verrichten ben ik niet te spreken, maar goed; we kregen direct een nieuwe buggy. Deze buggy was echter ook weer beschadigd. Maar omdat wij de volgende dag op vakantie gingen, waren we niet in de gelegenheid de buggy retour te sturen. Dus ik heb om korting gevraagd. Op deze vraag wordt niet ingegaan en er wordt gezegd dat we de retour moeten sturen. Echter, zijn wij in Griekenland dus dit kan niet. We zijn nu twee weken, tig mailtjes verder (de reactietijd is erg lang) en een betalingsherinnering verder en er wordt geen enkele actie ondernomen om tot een oplossing te komen. Ik vind het schandalig dat wij worden opgezadeld met alle gedoe en dat Babyhuys er niets aan doet om ons ook maar een beetje het gevoel te geven van service.

  • Babyhuys ervaring van Martijn

    Bestel absoluut niet bij deze webshop. Wij hebben 3 weken gewacht op onze bestelling, terwijl de levertijd 10 dagen zou zijn. Uiteindelijk moesten we er zelf achteraan bellen en bleek dat het helemaal niet meer leverbaar was. Ze plaatsen dus producten op de site die ze helemaal niet meer op voorraad hebben. Er wordt langs elkaar afgewerkt en de klant wordt niet geïnformeerd. Nu maar hopen dat ze het bedrag snel terugstorten. Op andere websites staan veel negatieve recensies met soortgelijke ervaringen. Ook het terugbetalen verloopt vaak moeizaam.

  • Babyhuys ervaring van Pol DT

    Hadden voor meer dan duizend euro aan babyspullen besteld. Ik en mijn partner dachten om meteen op één website te doen, zodat we niet met verschillende leveranciers moesten werken. Hadden zowel kamer, buggy, als andere kinder accessoires besteld. Kinderkamer was echter niet hetgeen wat we verwachten. Doos was reeds geopend, en deels elders in elkaar gezet, terwijl in omschrijving geen sprake van was. Klacht geuit via de klantenservice, en kregen pas na enkele malen mailen reactie. Prijskwaliteit oké, service minder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =