Albelli Beoordelingen & Ervaringen

Albelli is een Belgische webwinkel die te vinden is op www.albelli.be. De webwinkel heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in fotoartikelen en wil zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn voor zijn klanten. De producten die ze aanbieden zijn: fotoboeken, themaboeken, kalenders, canvas, agenda’s, wenskaarten en plexiglas.

Al deze producten kunnen op maat gemaakt worden met de foto die u wenst te gebruiken. De webshop heeft in 2013 een ‘Webshop Award’ gewonnen in de categorie hobby & cadeau.

Je hebt veel foto’s en wilt er iets mee maken, maar de inspiratie ontbreekt? Geen probleem, op de website van Albelli vindt je onder de tab inspiratie gegarandeerd wat u nodig hebt. Wat wel een nadeel is, is dat je een programma moet installeren om een fotoboek mee aan te maken, weliswaar is dit programma zeer gebruiksvriendelijk.

Op de webshop zelf wordt er veel zorg besteed aan klantenservice. Zo is de klantendienst te bereiken via chat, email en telefoon.


1 Albelli Reviews

  • Albelli ervaring van Sylvie Bier

    Had ter nagedachtenis van onze vakantie naar Spanje een fotoboek ontworpen via Albelli. Via de software kon je zelf afmetingen, extra opties en kwaliteit kiezen. Ben totaal geen computerkenner, maar resultaat was van mooie kwaliteit. Zeker de linnen kaft maakt chique om later nog eens bij de hand te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =