Abebooks Beoordelingen & Ervaringen

Abebooks.com is een zeer grote online boekenwinkel. Ze verkopen er nieuwe boeken, maar Abebooks is ook een plaats waar mensen hun 2dehands boeken kunnen proberen verkopen. De webwinkel is van start gegaan in 1996 en is daarmee een van de eerste boekenwinkels op het net. De website is gevestigd in Canada en Duitsland.

De populariteit van Abebooks is er omdat de webwinkels beschikt over een ruim aanbod boeken die zowel u als ik zullen weten te bekoren. Let op bij de verzending bij deze webwinkel, want er kunnen invoerrechten gerekend worden op ingevoerde goederen, meestal is die een procent van de inkoopprijs.

Abebooks beschikt tevens ook over een enorm uitgebreid gamma aan oude, gesigneerde en zeldzame boeken. Deze zijn leuk maar hebben ook een prijskaartje tot wel €50000. Maar voor de echte liefhebber zal dit het wel waard zijn. Voor echte boekenliefhebbers is dit de webshop bij uitstek.


1 Abebooks Reviews

  • Abebooks ervaring van Nathalie De Porter

    Voor echte leesfans als ik, is boeke lezen een kostelijke aangelegenheid. Kan gemakkelijk voor televisie wekelijks één boek uitlezen, dus om continu nieuwe aan te kopen is wat duur. Daarom is Abebooks wel goed, ze bieden ook tweedehands of outlet boeken aan. Ookal moest ik even wachten op bestelling uit buitenland, wist toch steeds waar pakketje was via Track code. Boeken die ik besteld had, ook nooit iets mis mee geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0 + 9 =